twitter-vine-video
Leestijd: 2 minuten

Twitter Vine: een nieuwe manier om video’s te delen

Twitter heeft onlangs weer iets nieuws gelanceerd: Twitter Vine. Een video sharing APP met een interessante twist: de video’s die je opneemt, duren maximaal zes seconden.

Twitter Vine is een videodienst waarmee je korte filmpjes maakt

Twitter Vine installeren

Stap 1. Download Vine

Download Twitter Vine in de Apple App Store (Twitter Vine voor Android komt binnenkort). Log vervolgens in met je Twitter- of e-mailaccount. Zodra je inlogt, beland je op de Twitter Vine homepage. Als je nog geen mensen volgt, zie je de editor’s Vine-keuzes. Als je mensen volgt, zie je hier hun video’s (zogeheten vines) verschijnen.

Stap 2. Volg vrienden

Vind vrienden of andere mensen die je wil volgen en voeg ze toe. Je kunt automatisch je contacten delen met Twitter Vine, dan hoef je deze niet zelf op te zoeken.

Opnemen en delen met Twitter Vine

Stap 3. Opnemen

Neem je eerste Twitter Vine op! Klik eerst op het cameraicoontje rechts bovenin je scherm. Neem dan op door met je vinger het scherm aan te raken. Elke keer als je stopt met aanraken, stopt de opname. Hij gaat weer verder zodra je het scherm aanraakt. Je hebt 6 seconden voor je opname in totaal (beeld en geluid).

Stap 5. Preview je Vine-opname

Je kunt nu je Vine zien, voordat je de video deelt. Als je niet tevreden bent, kun je de video weghalen en opnieuw beginnen.

Stap 6: Deel je Vine

Je bent klaar! Deel je creatie op Vine, Twitter en Facebook!

TIP! Je kunt je Twitter Vine ook op je website tonen.
Lees daarvoor onze blog: Een Tweet Embedden Op Je Website

Welke marketingkansen zie jij met Twitter Vine?

Laat je reactie achter.

Fijne dag, Arjan Vos

Arjan Vos - iVendo Marketing

Arjan is oprichter en eigenaar van iVendo Marketing. Hij is gespecialiseerd in online marketing en online verkoop. Sinds 2002 helpt hij organisaties met het effectief en doelgericht inzetten van de mogelijkheden die internet biedt. Zijn grootste passie is het delen van kennis die mensen inspireren, motiveren en activeren om het maximale uit hun onderneming te halen.

Meer over – Volg Arjan op Twitter: @arjanmvos en Google+

Comments are closed.