Maatwerk WordPress training Groningen

Je wilt zelf een WordPress website bouwen en je kunt wat hulp kunnen gebruiken? Dat kan via een WordPress training. iVendo Marketing Groningen biedt WordPress trainingen op verschillende niveaus.

online-marketing-training-groningen-ivendo-2

Website In Een Dag

De WordPress training – Website In Een Dag is bedoeld voor mensen die zelfstandig maar met ondersteuning van WordPress specialisten een website willen bouwen in WordPress. Tijdens de WordPress training – Website In Een Dag leer je op een eenvoudige manier stapsgewijs een WordPress website te maken. Na het bepalen van de uitstraling en indeling ga je de website inrichten en o.a. een menustructuur bepalen, pagina’s aanmaken en teksten plaatsen.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Webshop In Een Dag

De WordPress training – Webshop In Een Dag is bedoeld voor mensen die zelfstandig maar met ondersteuning van WordPress specialisten een webshop willen bouwen in WordPress Woocommerce. Tijdens de WordPress training – Webshop In Een Dag leer je op een eenvoudige manier stapsgewijs een WordPress Woocommerce webshop te maken. Na het bepalen van de uitstraling en indeling ga je de webshop inrichten o.a. een menustructuur bepalen, producten aanmaken, productteksten plaatsen en leer je o.a. werken met acties, aanbiedingen en kortingcodes.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

online-marketing-training-groningen

WordPress Beheer

Ben je al een beetje thuis in WordPress, maar wil je nog de fijne kneepjes leren? Wil je graag je WordPress website of webshop optimaal vindbaar laten zijn in zoekmachines? In contact komen met je webbezoekers? Maximaal je website/webshop beveiligen (o.a. anti-spam)?

Om succesvol deel te nemen aan deze training is basiskennis van WordPress nodig.

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Waarom iVendo Marketing Groningen?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4