Onder persoonlijke begeleiding van een specialist meer uit je WordPress website of webshop halen.

Je leert hoe je met de juiste instellingen en de juiste plug-ins maximaal resultaat gaat halen uit je WordPress website of webshop. Een interactieve WordPress Beheer training vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten.

online-marketing-training-groningen-ivendo-2

Stap voor stap én zonder technische kennis!

Heb je je website of je webshop in WordPress laten ontwikkelen? Dan heb je de beschikking over enkele duizenden functionaliteiten, zogeheten plug-ins. Tijdens de WordPress Beheer training ontdek je hoe je met de juiste plug-ins maximaal resultaat gaat halen uit je website of webshop.

Het doel van de WordPress Beheer training is ervoor te zorgen dat jij zelf controle krijgt over het invullen van je WordPress website. Daarnaast denken we graag met je mee over online marketing vraagstukken. Hoe je je website optimaal vindbaar kunt maken in zoekmachines als Google. Hoe je Social Media kunt integreren. En hoe je webbezoekers aanzet tot actie (contact opnemen / inschrijven / aankoop).

Voor het onderhouden van websites en webshops gemaakt met WordPress en Woocommerce.

Je hebt de website van je bedrijf of organisatie gemaakt met WordPress en aan jou de taak om de website te beheren. Zonder degelijke kennis van WordPress kan dat een lastige opgave zijn. Ben je op zoek naar WordPress specialist die jou een duidelijke uitleg kan geven? Met 10+ jaar ervaring in de praktijk helpen wij jou om WordPress onder de knie te krijgen. Een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training zodat je snel en efficiënt aan het werk kunt met WordPress.

Veilig leren op basis van een kopie van je website

Tijdens de WordPress Beheer training werk je met een kopie van je website waarop je veilig aan de slag kunt en alle beheeraspecten van WordPress leert. Op deze manier ga je in de vertrouwde omgeving van je eigen website/webshop aan de slag.

Voorafgaand aan de training heb je telefonisch contact met de trainer, zodat we de training op jouw wensen en verwachtingen kunnen afstemmen. Tijdens dit gesprek ga je samen met de trainer een aantal stappen doorlopen om een back-up te maken van je website/webshop waarop je tijdens de WordPress Beheer training aan de slag gaat.

Wat leer je tijdens de WordPress Beheer training:

 • 20+ tools voor WordPress onderhoud en beheer
 • Optimale beveiliging van WordPress (o.a. anti-spam)
 • De inzet van Social Media voor een optimale interactie
 • Back-up en upgrades van WordPress, thema’s én plug-ins
 • Het aanmaken van (contact)formulieren en gegevensopslag (AVG)
 • Het verzamelen van reacties (op o.a. blog) en voorkomen van spam
 • 10+ tips m.b.t. het snel(ler) maken van je website of webshop
 • Een veilige website/ webshop met slotje (SSL-beveiligingscertificaat)
 • Het beheren van gebruikers (o.a. inlog- en beheermogelijkheden)
 • WordPress juist configureren o.a. voor een optimale vindbaarheid (SEO)
 • Slimme methodes voor het vertalen van je WordPress website/webshop
 • Widgets voor flexibele weergave van inhoud en functionaliteit

De WordPress Beheer training is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier meer resultaat wil halen uit zijn of haar WordPress website / webshop.

Stap voor stap en met veel praktijkvoorbeelden. De WordPress Beheer training wordt gegeven in de taal die je begrijpt, met persoonlijke aandacht en je gaat actief aan de slag.

De training WordPress Beheer is voor diegene die een website of webshop in WordPress heeft en beschikt over de basiskennis van WordPress. Pagina’s aanmaken, berichten plaatsen en afbeeldingen uploaden is dan ook voor jou reeds bekend. Deze basiskennis komt tijdens de WordPress Beheer training niet aan bod.

Ook na de WordPress Beheer training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met hun website/ webshop. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De WordPress Beheer training is een 1-op-1 persoonlijke maatwerktraining. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Data en locatie

Datum In Overleg (maatwerk) – Groningen

Maak je keuze in het aanmeldformulier.

Investering & trainingsvorm

 • 1-op-1 training (maatwerk): €197,-
  Je eigen sparringpartner, brainstormpartner én privé trainer in één!

Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4