ivendo-marketing-seminar-groningen-22

Direct aan de slag = direct resultaat!

Wil jij een hele dag actief bezig zijn met het optimaliseren van je marketing én online marketing onder begeleiding van specialisten? Je website/webshop beter vindbaar maken en Social Media op een slimme doelgerichte manier inzetten? De kracht van vragen en effectieve zoekwoorden ontdekken? Meld je dan aan voor het iVendo Marketing Seminar.

SFEERIMPRESSIE

Praktisch, actief doen en ervaren!

Er is deze dag plaats voor maximaal 50 deelnemers Wil je ook je (online) marketing activiteiten verbeteren? Meer bezoekers trekken naar je website? Social Media optimaal inzetten a.d.h.v. strategieën die werken? Wil je actief bezig zijn met je onderneming? Meld je aan voor het iVendo Marketing Seminar.

Ontdek slimme tips, technieken en inzichten op het gebied van Internet Marketing en Social Media

Het iVendo Marketing Seminar is een 1-daagse workshopevenement waarbij kennis delen en actief bezig zijn met online marketing centraal staat. Je ontdekt eenvoudig en direct toepasbare technieken en inzichten op het gebied van Online Marketing, Social Media, Website/Webshop Optimalisatie én Online Verkoop.

Ik vond het Marketing Seminar een hele leuke en leerzame dag. Er is voor mij weer een wereld open gegaan op het gebied van Social Media. Helemaal natuurlijk wat betreft de mogelijkheden voor onze nieuwe website.

Leola de Vries, Projectmanager – Prima Personeel BV.

Tijdens het Marketing Seminar veel tips en adviezen gekregen die echt werken. Over de vindbaarheid van je website vergroten, over het toepassen van SEO en over de waarde van Twitter. Mijn complimenten voor jullie aanpak!

Kim van Steenwijk, Bloeii.nu

Onderwerpen iVendo Marketing Seminar

 • Slim en Effectief inzetten van (Online) Marketing Strategieën
 • Slimme tips en technieken m.b.t. conversie optimalisatie
 • De kracht van vragen en Effectieve Zoekwoorden
 • Aantrekken van Bezoekers en hun Koopgedrag
 • Het effect van Speciale Verkooppagina’s
 • Het creëren van Online Ambassadeurs
 • Doelgericht Social Media inzetten

ivendo-marketing-seminar-groningen-002

Resultaat iVendo Marketing Seminar

 • Optimaal vindbaar in zoekmachines
 • Het creëren van ambassadeurs
 • Zelf effectieve webteksten schrijven
 • Meer resultaat halen uit Social Media
 • Technieken om van bezoekers klanten te maken

Om succesvol deel te nemen aan het iVendo Marketing Seminar is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van dit seminar.

Onlangs heb ik de succesvolle iVendo Online Marketing Seminar bijgewoond. Een leuke en leerzame dag waarin de werkwijze en expertise van iVendo Marketing werden ingezet om de deelnemers wegwijs te maken in de wereld van LinkedIn, Twitter, SEO, etc. Aansluitend heb ik me gelijk aangemeld voor een tweetal sessies bij iVendo Marketing.

Robin Schepers, Landgoed & Residence Hunzebergen

SEO uitgelegd in heldere jip-en-janneketaal. Het Marketing Seminar van iVendo; jargon wordt vermeden, helder, duidelijk en voor de “niet website deskundigen” een verademing! Zo nu kan ik er iets mee en heb ik er vertrouwen in dat het met dat SEO verhaal gaat lukken! Chapeau voor iVendo Marketing.

Ingrid Jeuring, Koersvaren.

Een dag ‘uit’ je business om te werken ‘aan’ je business!

Dit Marketing Seminar is inspirerend, informatief en geeft je direct toepasbare informatie. Door wisselende onderwerpen, veel dynamiek en humor ga je op diverse onderdelen nieuwe ideeën, inspiratie en kennis opdoen die je gelijk in je eigen werkzaamheden kunt toepassen.

Om maximaal resultaat te halen uit het Marketing Seminar is het belangrijk om een laptop/tablet (voorzien van WIFI) mee te nemen, zodat je direct de inzichten, technieken en strategieën in de praktijk kunt brengen.

Dit Marketing Seminar is het evenement voor ondernemers, MKB en professionals die binnen hun werk met Online Marketing en Social Media bezig zijn of hier meer van willen weten. Voor iedereen die actief aan de slag wil en meer resultaat uit zijn of haar online marketing wil halen.

Deelname aan het iVendo Marketing Seminar is investeren in je onderneming.

Er is deze dag plaats voor maximaal 50 deelnemers

ivendo-marketing-seminar-groningen-004

Deze Internet Marketing Seminar is wat het hoort te zijn; interactief, educatief, inspirerend en aanzetten tot denken en doen. De dag is voorbij gevlogen. Eén denderende trein vol ideeën en antwoorden. Een aanrader voor iedereen die zinvolle stappen op het sociale media vlak wil zetten!

Richard Prins, ICT coördinator Campus Winschoten

In een dag op de hoogte! k heb een leuke dag gehad. De tijd vloog voorbij. Ik ben zelf ook werkzaam op het gebied van Social Media/marketing en veel dingen waren niet nieuw, maar het zet je wel op scherp. Na het Seminar vol frisse moed aan mijn actie ijst aan het werken om ook onze online doelen te halen!

Kim Verweij, TM Contact

Ik heb (nog) geen website/webshop, kan ik mee doen?

Ja. Het is niet noodzakelijk al een website/webshop te hebben of tijdens het iVendo Marketing Seminar toegang te hebben tot je website om bewerkingen uit te voeren.

Ik heb (nog) geen Social Media als Facebook en Twitter, kan ik mee doen?

Ja. Wellicht doe je tijdens het Marketing Seminar en/of Rond De Marketingtafel kennis en inspiratie op om de eerste stappen te zetten.

Ik heb geen laptop/tablet, kan ik mee doen?

Ja. Je kunt altijd met iemand meekijken. Maar het is echt aan te raden om een laptop/tablet mee te nemen. Wellicht kun je één lenen van iemand.

Ik heb totaal geen enkele kennis van internet, marketing en Social Media, kan ik mee doen?

Ja. Om deel te nemen aan het Marketing Seminar is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van dit seminar.

Data en locatie

VERWACHT: SEPTEMBER/OKTOBER 2023

Hanze Plaza
Protonstraat 16
9743 AL GRONINGEN

Eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Investering

47 euro

Inclusief koffie/thee, lunch én trainingsmaterialen.

Deelname aan het iVendo Marketing Seminar is ook erg geschikt om te geven als relatiegeschenk aan je klanten. Wie neem jij mee naar het Marketing Seminar?

Er is deze dag plaats voor maximaal 50 deelnemers

Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4