Wint E-Mail Marketing het van Social Media?

Tijdens de E-mail Marketing training ontdek je hoe je e-mail marketing succesvol toepast in je onderneming en nieuwsbrieven inzet die voldoen aan de wettelijke anti-SPAM richtlijnen. Wil je het maximale uit e-mail marketing halen? Een interactieve E-mail Marketing training vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten.

online-marketing-training-groningen-ivendo-2

Een e-mail marketing strategie ontwikkelen

Wist je dat 94% van de Nederlanders is ingeschreven voor e-mail nieuwsbrieven? En dat 83% van de consumenten e-mail als communicatie prefereert met bedrijven? E-mail staat niet voor niets al jaren in de top 3 digitale marketingkanalen.

E-mail marketing is een effectieve marketingmethode. Veel organisaties sturen regelmatig e-mails en nieuwsbrieven. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Hoe richt je je e-mail marketingcampagne zo optimaal mogelijk in? Hoe zorg je ervoor dat je e-mails worden gelezen en dat lezers worden aangezet tot actie? Of je nu meer klanten naar je website of webshop wilt halen of meer telefonisch contact wilt genereren, e-mailmarketing helpt hierbij.

Waarom e-mail marketing?

 • Het is zeer effectief en goedkoop
 • Het zorgt er voor dat je on top-of-mind blijft
 • Het is persoonlijk
 • Het genereert meer omzet
 • Het zorgt voor bezoekers naar je website/ webshop
 • Resultaten zijn tot in detail meetbaar
 • Het minder vluchtig is als bijvoorbeeld Facebook en Twitter

Persoonlijk geschreven e-mails worden beter gelezen en er wordt vaker op geklikt dan bijvoorbeeld Tweets en Facebook berichten. E-mail marketing is een mooie combinatie van techniek, vormgeving, marketing en communicatie. E-mail marketing is een uitgelezen instrument om je doelgroep (doel)gericht en goedkoop te informeren. Daarnaast zijn de resultaten van e-mail marketing tot in detail meetbaar.

Waarom een E-mail Marketing training?

In deze training leer je hoe E-mail Marketing strategisch inzet voor je onderneming of organisatie. Een interactieve E-mail Marketing training vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten. Door het juist inzetten van E-mail Marketing ben je op een laagdrempelige manier te benaderen voor geïnteresseerden en kun je makkelijk het gesprek aan gaan met potentiële klanten en/of huidige klanten.

Tijdens de E-mail Marketing training neem je plaats achter een computer en ga je actief aan de slag. Je leert hoe je E-mail Marketing kunt inzetten als communicatiemiddel. Anders dan E-mail Marketing leren en begrijpen vanuit een boek, ontdek én ervaar je de mogelijkheden van E-mail Marketing tijdens een praktische training.

Wat leer je tijdens de E-mail Marketing training:

 • E-mail als effectief marketing tool
 • E-mail marketing: spam, opt-in/opt-out
 • A/B-testen en slimme Call To Actions
 • Automatiseren via autoresponders
 • Mobiele E-mail Marketing tips en technieken
 • E-mail marketing i.s.m. Social Media
 • Gericht verkeer naar je website/webshop
 • Verkrijgen van kwalitatieve nieuwsbriefleden
 • Meten van de resultaten van e-mail marketing
 • Gratis en betaalde e-mail marketing pakketten
 • Wet- en regelgeving
 • Binden, Boeien en (her)Activeren van klanten en relaties
 • Ideale structuur en indeling van een effectieve nieuwsbrief

De E-mail Marketing training is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier de zakelijke mogelijkheden van E-mail Marketing wil ontdekken.

Stap voor stap en met veel praktijkvoorbeelden. De E-mail Marketing training wordt gegeven in de taal die je begrijpt, met persoonlijke aandacht en je gaat zelf actief aan de slag. De E-mail Marketing training is voor marketeers, ondernemers en communicatieprofessionals die E-mail Marketing willen inzetten om de relatie met huidige en nieuwe klanten uit te bouwen en meer rendement uit het E-mail Marketing kanaal willen halen.

De E-mail Marketing training is een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Je mag hierbij 1 extra deelnemer gratis meenemen die je helpt met de verdere uitwerking van de opgedane kennis of die afkomstig is van dezelfde organisatie als jij.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Ook na de E-mail Marketing training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met E-mailmarketing. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De E-mail Marketing training is een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Data en locatie

Datum In Overleg (maatwerk) – Groningen

Maak je keuze in het aanmeldformulier.

Investering & trainingsvorm

 • 1-op-1 training (maatwerk): €197,-
  Je eigen sparringpartner, brainstormpartner én privé trainer in één!

Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4