WordPress Managed Hosting

Het technische gedeelte van de website / webshop uit handen.

WordPress is één van de meest gebruikte én meest gebruikersvriendelijke Content Management Systemen (CMS). WordPress is een zogeheten Open Source Content Management Systeem (CMS). Dat betekent dat de software wereldwijd onderhouden wordt door een grote groep specialisten/ ontwikkelaars. Open Source betekent voor de klant dat de klant niet afhankelijk is van een webbouwer.

WordPress Content Management Systeem (CMS)

Een zogeheten Closed Source Systeem is een systeem dat vaak door een webbouwer / softwareontwikkelaar zelf is gemaakt en wordt onderhouden. Daarbij is bijvoorbeeld één op één overstappen naar een andere webbouwer vaak niet mogelijk. Bij een eigen gemaakt Content Management Systeem (CMS) kosten nieuwe functionaliteiten vaak (veel) geld, omdat de webbouwer deze (klantspecifiek) moet ontwikkelen. Bij een Content Management Systeem (CMS) als WordPress zijn functionaliteiten als fotoalbums, blog, agenda, formulieren, webshop, iDeal betalingen, Google Maps, nieuwsbrief, video, social media koppelingen etc. veelal gratis. Het aanbod aan functionaliteiten is groot. Op basis van wensen en verwachtingen adviseren wij de klant – als onderdeel van onze service en ondersteuning – welke functionaliteit/plug-in/module naadloos aansluit en nemen vervolgens het technische aspect uit handen.

Het technische gedeelte van de website / webshop uit handen

iVendo Marketing biedt de mogelijkheid om je website / webshop / webapplicatie te hosten op één van de vele krachtige webservers van iVendo Marketing welke worden beheerd door ervaren netwerkbeheerders. Voor onze webhosting klanten gebruiken wij uitsluitend servers in de cloud, dit verhoogt zowel de betrouwbaarheid als de snelheid van je website / webshop / webapplicatie.

Managed WordPress Hosting betekent dat wij het technische gedeelte van de WordPress website / webshop onze klanten volledig uit handen nemen. De klant heeft daarmee geen omkijken naar techniek. Dat betekent dat wij zorg dragen voor updates van het Content Management Systeem (CMS) WordPress, functionaliteiten (modules en plug-ins) maar ook ondersteuning en begeleiding bieden bij het integreren van nieuwe functionaliteiten. Ook de beveiliging én back-up van de website, webshop of webapplicatie nemen wij uit handen. Er wordt dagelijks – tot meerdere keren per dag – een back-up van de websites, webshops en webapplicaties gemaakt die wij beheren. Dit gebeurt geheel automatisch. Voor een optimale beveiliging werken wij met speciale software op de websites/ webshops/ webapplicaties én op de webservers van iVendo Marketing. Deze vorm van Hosting én ondersteuning heet Managed Hosting. Kortom: geen omkijken naar techniek!

Interesse in WordPress Managed Hosting? Geen omkijken naar techniek?


Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Bel met iVendo Marketing Groningen op telefoonnummer 050 210 10 14 of stuur je bericht naar: info@ivendo.nl.