Maatwerk webapplicaties

Overweeg je een webapplicatie te laten maken omdat je huidige bedrijfsproces een stuk sneller, efficiënter en overzichtelijker kan? Of ben je op zoek naar een goede webbased oplossing waar niet alleen je bedrijf en je medewerkers, maar ook je klanten gebruik van kunnen maken?

Met welk vraagstuk je ook zit, we denken graag met je mee!

Een webapplicatie is een computerprogramma (software) dat altijd bereikbaar is via internet. Het grote voordeel hiervan is dat het computerprogramma vanaf ieder systeem direct toegankelijk is, het hoeft niet meer geïnstalleerd te worden. Daarnaast biedt een webapplicatie de mogelijkheid om belangrijke informatie te verwerken en te koppelen aan reeds bestaande bedrijfssoftware binnen jouw organisatie, denk hierbij aan ERP- of CRM-website en webshopsoftware.

Wil je meer overzicht krijgen door verschillende systemen onder te brengen in een dashboard? Tijdrovende taken automatiseren? Je kennis omzetten in een online training met leeromgeving/ klantenportaal? Communiceren met klanten en het delen van documenten? Bijna ieder bedrijfsproces is te vertalen in een webapplicatie. Wij gaan dan ook graag aan de slag om jouw online oplossing te realiseren.

Voordelen van een webapplicatie

  • hoeft niet geïnstalleerd te worden op een computer, het werkt in de browser
  • is overal toegankelijk (met een internet verbinding)
  • gebruikt geen hardeschijf ruimte, opslag bevindt zich in de cloud (back-up dus ook)
  • heeft geen software updates nodig op de werkplek
  • is eenvoudig te koppelen aan andere websites of webservices
  • is platform onafhankelijk, het werkt op PC, Mac, Linux en op mobiele apparaten

digitale-leeromgeving-elo

Mogelijke toepassingen webapplicaties:

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Waarom iVendo Marketing Groningen?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4