Maatwerk webapplicaties

Wij ontwikkelen slimme webapplicaties om (bedrijfs)processen te verbeteren.

Overweeg je een webapplicatie te laten maken omdat je huidige bedrijfsproces een stuk sneller, efficiënter en overzichtelijker kan? Of ben je op zoek naar een goede webbased oplossing waar niet alleen je bedrijf en je medewerkers, maar ook je klanten gebruik van kunnen maken?

Een webapplicatie is een computerprogramma (software) dat altijd bereikbaar is via internet. Het grote voordeel hiervan is dat het computerprogramma vanaf ieder systeem direct toegankelijk is, het hoeft niet meer geïnstalleerd te worden. Daarnaast biedt een webapplicatie de mogelijkheid om belangrijke informatie te verwerken en te koppelen aan reeds bestaande bedrijfssoftware binnen jouw organisatie, denk hierbij aan ERP- of CRM-website en webshopsoftware.

Voorbeelden van webapplicaties:

Voordelen van een webapplicatie:

  • hoeft niet geïnstalleerd te worden op een computer, het werkt in de browser
  • is overal toegankelijk, met een internet verbinding
  • gebruiken geen hardeschijf ruimte, opslag bevindt zich in de cloud
  • heeft geen software updates nodig op de werkplek
  • is eenvoudig te koppelen aan andere websites of webservices
  • is platform onafhankelijk, het werkt op PC, Mac, Linux en ook op mobiele apparaten

Wil je meer overzicht krijgen door verschillende systemen onder te brengen in een dashboard? Tijdrovende taken automatiseren? Je kennis omzetten in een online training met leeromgeving/ klantenportaal? Communiceren met klanten en het delen van documenten? Bijna ieder bedrijfsproces is te vertalen in een webapplicatie. Wij gaan dan ook graag aan de slag om jouw online oplossing te realiseren.

Met welk vraagstuk je ook zit, we denken graag met je mee!

Vrijblijvend een afspraak maken?

iVendo Marketing Groningen
Kieler Bocht 5
9723 JA Groningen

T: 050 210 10 14
E: info@ivendo.nl

Contact opnemen

Een maatwerk webapplicatie door ons in WordPress laten ontwikkelen?


iVendo Marketing Groningen werkt elke dag met WordPress / Webapplicaties en weet wat mogelijk is. Graag helpen wij je verder met het realiseren van je webapplicatie in WordPress. Bel 050 – 210 10 14 voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.