Autodata Wheelerdelta / Hexon WordPress koppeling

Naast de voordelen qua vindbaarheid is ook de uitstraling/ presentatie van je voertuigen vele malen beter, gebruikersvriendelijker en verkoopgericht!

Verkoop je nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto’s? Maak je gebruik van Autodata Wheelerdelta / Hexon of een ander voorraadbeheerpakket dat communiceert met eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl / koppeling eigen website? Heb je een WordPress website? Of denk je erover om een nieuwe (WordPress) website te laten ontwikkelen? Dan is de Autodata Wheelerdelta / Hexon WordPress koppeling een must. Werkt met ieder WordPress thema en is optimaal geschikt voor zowel pc, laptop, tablet en smartphone

Een autobedrijf heeft in de meeste gevallen een occasion voorraadbeheersysteem. Een voorbeeld hiervan is AutoData Wheelerdelta / Hexon. Hiermee worden de occasions automatisch toegevoegd op websites zoals Marktplaats, Autotrader, Autoscout24, ect.

Standaard biedt AutoData Wheelerdelta / Hexon een zogeheten iframe aan welke je op een eigen website kunt plaatsen. Eenvoudig. Makkelijk. Veelal tegen lage kosten te realiseren, maar met grote nadelen. Zo staan de gegevens (o.a. specificaties en afbeeldingen) van de voertuigen niet fysiek op de website, kun je de vormgeving/ uitstraling/ indeling niet echt bepalen, de standaardoplossing is in de meeste gevallen niet optimaal geschikt voor mobiele apparaten en bovendien worden de voertuigen niet weergegeven binnen de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Je eigen website is dus niet vindbaar binnen zoekmachines wanneer men zoekt naar voertuigen binnen jouw voorraad

Kortom, genoeg redenen om dit anders op te lossen!

Vrijblijvend een afspraak maken?

iVendo Marketing Groningen
Kieler Bocht 5
9723 JA Groningen

T: 050 210 10 14
E: info@ivendo.nl

Contact opnemen

Naast de voordelen qua vindbaarheid is ook de uitstraling/ presentatie van je voertuigen vele malen beter, gebruikersvriendelijker en verkoopgericht!

Automatisch plaatsen/ synchronisatie van voertuigen

Zoek,- filteropties zijn op maat op te zetten

Optimaal voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Geheel in je eigen (website)huisstijl

360 graden foto’s van het interieur

Inzet van (YouTube) presentatie video’s

Geselecteerde voertuigen uitlichten

Laatste geplaatste voertuigen tonen op de homepage

Delen op Social Media als Facebook, LinkedIn en Twitter

Naast de voordelen qua vindbaarheid is ook de uitstraling/ presentatie van je voertuigen vele malen beter, gebruikersvriendelijker en verkoopgericht!

Een moderne/ hedendaagse WordPress website en een koppeling met Wheelerdelta van Autodata, vormen de basis voor een succesvolle presentatie en verkoop van voertuigen. iVendo Marketing Groningen heeft daarvoor de juiste kennis, samenwerkingspartners en expertise in huis.

De Autodata Wheelerdelta / Hexon WordPress koppeling neemt real-time (wijzigingen vanuit het occasion voorraadbeheersysteem worden direct op de website verwerkt) het actuele aanbod met alle ingevoerde media (afbeeldingen /video) en specificaties over en toont deze op jouw eigen WordPress website met jouw eigen (website)huisstijlelementen. Niet alleen toont de koppeling geheel automatisch de actuele voorraad in je eigen (website)huisstijl, het is ook veel beter voor de vindbaarheid in zoekmachines (SEO) als Google.

De maatwerk koppeling zorgt ervoor dat alle gegevens van het voertuig real-time worden opgehaald en opgeslagen in de website. Je voorraad wordt daarmee automatisch gesynchroniseerd met je WordPress website. Dit heeft als voordeel dat je zelf de uitstraling/ presentatie van je voertuigen kan bepalen en je niet afhankelijk bent van de beperkte standaardmogelijkheden.

Als autobedrijf straal je hiermee je eigen identiteit uit. De presentatie van je voertuigen wordt hierdoor een stuk aantrekkelijker en zoekmachine-vriendelijker. Alle data (o.a. voertuigmerken, voertuigspecificaties en voertuigafbeeldingen) staat nu op je website en kan gevonden worden door zoekmachines als Google en door potentiële kopers.

Voorbeeld weergave zoekfilter

Voorbeeld laatst geplaatst voertuigen op homepage

homepage-wheelerdelta-autodata-hexon-wordpress-2

Voorbeeld overzichtspagina (lijstweergave + filter bovenkant)
Voorbeeld overzichtspagina (gridweergave + filter zijkant)

WordPress Website met AutoData Wheelerdelta / Hexon koppeling

Een moderne / hedendaagse WordPress website met een AutoData Wheelerdelta / Hexon koppeling kan iVendo Marketing Groningen van A-tot-Z voor jou verzorgen. Met dit totaalpakket leg je de basis voor een optimale presentatie van je voertuigen en vindbaarheid in zoekmachines als Google. iVendo Marketing Groningen verzorgt het ontwerp, de ontwikkeling én de vindbaarheid van de complete website met daarbij de AutoData Wheelerdelta / Hexon koppeling. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Deze koppeling is niet los te koop of geschikt om te implementeren op websites van derden, maar is onderdeel van een totaaloplossing. Wij bieden deze koppeling uitsluitend aan voor onze klanten waarvan wij ook de WordPress website hebben ontwikkeld of gaan ontwikkelen.

Kopje koffie / thee?

Twijfel je of de Autodata Wheelerdelta / Hexon WordPress koppeling wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? We laten je graag de mogelijkheden zien. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis met ons te maken. We inventariseren dan graag je wensen en verwachtingen.

AutoData Wheelerdelta / Hexon WordPress koppeling

Je (nieuwe) WordPress website laten (om)bouwen met de mogelijkheden van de AutoData Wheelerdelta / Hexon koppeling?


iVendo Marketing Groningen werkt elke dag met WordPress en weet wat mogelijk is. Graag helpen wij je verder met het realiseren van je website in WordPress. Bel 050 – 210 10 14 voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.