Training 365 dagen zichtbaar – contentmarketing met ChatGPT

Deze training 365 dagen zichtbaar – contentmarketing met ChatGPT is speciaal ontwikkeld om jou te helpen op verschillende gebieden, zoals online marketing en online verkoop. We gaan dieper in op wat wel werkt en wat niet, zodat jij precies weet hoe je jouw doelgroep(en) kunt aanspreken. Van aandacht tot actie! Een belangrijk aspect van succesvolle contentmarketing met ChatGPT is het ontdekken van de pijnpunten en de uitdagingen van je doelgroep(en). Maar ook inzicht hebben in de werking van het brein zodat je boodschap helder is, wordt opgemerkt en bezoekers aanzetten tot actie.

Wat krijg je van ons mee?

Eén van de onderwerpen van de training ChatGPT Groningen is dat je leert hoe je eenvoudig content kunt schrijven voor blogs. Wat dacht je van iedere week van het jaar een blog. Geen ideeën meer nodig, want met de juiste technieken en inspiratie van ChatGPT kun je altijd interessante en boeiende blogberichten maken. En nog snel ook. Laten we niet vergeten dat elke blog één of meer Social Media berichten nodig heeft om de blog inhoud te verspreiden. Dus vanaf nu 365 dagen zichtbaar!

Deze waardevolle training ChatGPT, inclusief de vele onderwerpen die aan bod komen, bieden we aan voor slechts 365 euro (exclusief btw). De training ChatGPT Groningen is maatwerk en in overleg, van 10.00 tot 16:00 uur. Inclusief een lekkere lunch. Bedenk eens wat je ervoor terugkrijgt: een heel jaar aan content ideeën en de vaardigheid om boeiende blogberichten en Social Media berichten (snel) te schrijven. Zo kun je elke dag van het jaar aan iedereen laten zien wat je doet.

Meld je aan voor de training “365 Dagen Zichtbaar – contentmarketing met ChatGPT”.

  1. Schrijf je in voor een geschikte datum en tijd die voor jou werkt.
  2. Leer tijdens de training de fijne kneepjes van contentmarketing en ChatGPT.
  3. Ontvang na afloop van de training jouw voorbeeld blog en Social Media berichten, klaar om te gebruiken.

training-chat-gpt-groningen

Ook na de 365 dagen zichtbaar training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met ChatGPT. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De 365 dagen zichtbaar training ChatGPT (Groningen) is een 1-op-1 maatwerk training. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4