Onze specialisten helpen je graag!

Heb je een WordPress probleem? Werkt je website of webshop niet meer? Wil je graag nieuwe functionaliteiten als formulieren, aanmelden voor een nieuwsbrief, YouTube video toevoegen? Of is je website of webshop erg traag? Wij helpen je graag. Wij zijn WordPress Website & Woocommerce Webshop Specialist.

WordPress probleem oplossen

Werkt je WordPress website of je WordPress Woocommerce webshop niet meer of niet naar wens? Werkt je WordPress website/ webshop plots niet meer na een aanpassing of update? Kan je niet meer inloggen? Ondervind je problemen bij het installeren van thema’s of plug-ins? Wij helpen je graag. Laat ons weten wat het probleem is, op welke pagina(s) dit zich voordoet en waar je mee bezig was toen dit ontstond. Samen lossen we het op!

WordPress onderhoud

Met een WordPress onderhoudsabonnement nemen wij het technisch beheer van je website of webshop uit handen. Zo dragen wij zorg voor periodieke updates, maken wij meerdere keren per dag een back-up van je WordPress website of webshop en staan wij klaar wanneer er zich problemen voordoen. Middels speciale software beschermen wij je website / webshop tegen kwaadwilligen en zorgen wij ervoor dat jouw website / webshop snel en goed vindbaar is voor zoekmachines en potentiële klanten. Vast tarief per jaar. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

WordPress website aanpassingen

Wanneer een nieuwe website geen optie is kan je met wat kleine veranderingen een heel eind komen. Onvoldoende kennis van WordPress? Wij helpen je graag. Wanneer je zelf aan de slag gaat met je WordPress website of je WordPress Woocommerce Webshop en je hebt hulp nodig dan helpen wij je graag. We kunnen zowel kleine als grote aanpassingen aan je website/thema doen, tips geven voor verbetering, formulieren ontwikkelen, je website of webshop meertalig maken of ieder ander punt dat je maar kan verzinnen.

WordPress snelheid optimalisatie

Is je WordPress website of webshop traag? Dan hebben wij de oplossing. Door de inzet van speciale zogeheten Premium WordPress Software optimaliseren wij jouw WordPress website of webshop om deze snel te maken. Laadsnelheid is belangrijk voor webbezoekers om snel en eenvoudig door jouw website of webshop te kunnen navigeren, maar is ook belangrijk voor de vindbaarheid. Zoekmachines als Google hechten veel waarde aan snelle websites en webshops en belonen dit door hoge(re) posities in de zoekresultaten. Trage WordPress website of webshop? Neem contact met ons op.

WordPress website / webshop bouwen

Wij ontwerpen en ontwikkelen graag jouw nieuwe WordPress website of webshop. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops kunnen wij voor ieder budget iets betekenen. We kunnen voor een klein budget op basis van een bestaand WordPress thema een professionele website / webshop in elkaar zetten of als je groots uit wilt pakken een volledig maatwerk website / webshop ontwikkelen waarin de doelen, huisstijl van je onderneming / organisatie het beste tot uiting komen.

WordPress Website Ontwikkeling
WordPress Woocommerce Webshop Ontwikkeling

Toch liever zelf aan de slag?

Toch liever zelf aan de slag? Dat kan! En ook dan helpen wij je graag! Je wilt zelf een WordPress website bouwen en je kunt wat hulp gebruiken? Dat kan via een WordPress workshop, hulp op afstand of gewoon door je vraag te stellen. iVendo Marketing Groningen biedt WordPress trainingen op verschillende niveaus. iVendo Marketing Groningen biedt ondersteuning bij het werken met WordPress voor het oplossen van problemen en bij het aanbrengen van wijzigingen en uitbreidingen op je WordPress website / webshop.

WordPress training – Website In Een Dag
WordPress training – Webshop In Een Dag
WordPress training – WordPress Beheer
Woocommerce training – Woocommerce Beheer

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Waarom iVendo Marketing Groningen?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4