WordPress ondersteuning

Je WordPress vraag of probleem snel opgelost

Heb je een WordPress probleem? Werkt je website of webshop niet meer? Wil je graag nieuwe functionaliteiten als formulieren, aanmelden voor een nieuwsbrief, YouTube video toevoegen? Of is je website of webshop erg traag? Wij helpen je graag. Wij zijn WordPress Website & Woocommerce Webshop Specialist.

WordPress probleem oplossen

Werkt je WordPress website of je WordPress Woocommerce webshop niet meer of niet naar wens? Werkt je WordPress website plots niet meer na een aanpassing of update? Kan je niet meer inloggen? Ondervind je problemen bij het installeren van thema’s of plug-ins? Wij helpen je graag. Laat ons weten wat het probleem is, op welke pagina(s) dit zich voordoet en waar je mee bezig was toen dit ontstond. Samen lossen we het op!

WordPress onderhoud

Met een WordPress onderhoudsabonnement nemen wij het technisch beheer van je website of webshop uit handen. Zo dragen wij zorg voor periodieke updates, maken wij meerdere keren per dag een back-up van je WordPress website of webshop en staan wij klaar wanneer er zich problemen voordoen. Middels speciale software beschermen wij je website / webshop tegen kwaadwilligen en zorgen wij ervoor dat jouw website / webshop snel en goed vindbaar is voor zoekmachines en potentiële klanten. Vast tarief per jaar. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

WordPress website aanpassingen

Wanneer een nieuwe website geen optie is kan je met wat kleine veranderingen een heel eind komen. Onvoldoende kennis van WordPress? Wij helpen je graag. Wanneer je zelf aan de slag gaat met je WordPress website of je WordPress Woocommerce Webshop en je hebt hulp nodig dan helpen wij je graag. We kunnen zowel kleine als grote aanpassingen aan je website/thema doen, tips geven voor verbetering, formulieren ontwikkelen, je website of webshop meertalig maken of ieder ander punt dat je maar kan verzinnen.

WordPress snelheid optimalisatie

Is je WordPress website of webshop traag? Dan hebben wij de oplossing. Door de inzet van speciale zogeheten Premium WordPress Software optimaliseren wij jouw WordPress website of webshop om deze snel te maken. Laadsnelheid is belangrijk voor webbezoekers om snel en eenvoudig door jouw website of webshop te kunnen navigeren, maar is ook belangrijk voor de vindbaarheid. Zoekmachines als Google hechten veel waarde aan snelle websites en webshops en belonen dit door hoge(re) posities in de zoekresultaten. Trage WordPress website of webshop? Neem contact met ons op.

WordPress website / webshop bouwen

Wij ontwerpen en ontwikkelen graag jouw nieuwe WordPress website of webshop. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops kunnen wij voor ieder budget iets betekenen. We kunnen voor een klein budget op basis van een bestaand WordPress thema een professionele website / webshop in elkaar zetten of als je groots uit wilt pakken een volledig maatwerk website / webshop ontwikkelen waarin de doelen, huisstijl van je onderneming / organisatie het beste tot uiting komen.

WordPress Website Ontwikkeling
WordPress Woocommerce Webshop Ontwikkeling

Toch liever zelf aan de slag?

Toch liever zelf aan de slag? Dat kan! En ook dan helpen wij je graag! Je wilt zelf een WordPress website bouwen en je kunt wat hulp gebruiken? Dat kan via een WordPress workshop, hulp op afstand of gewoon door je vraag te stellen. iVendo Marketing Groningen biedt WordPress trainingen op verschillende niveaus. iVendo Marketing Groningen biedt ondersteuning bij het werken met WordPress voor het oplossen van problemen en bij het aanbrengen van wijzigingen en uitbreidingen op je WordPress website / webshop.

WordPress training – Website In Een Dag
WordPress training – Webshop In Een Dag
WordPress training – WordPress Beheer

WordPress vraag / probleem?

iVendo Marketing Groningen
Kieler Bocht 5
9723 JA Groningen

T: 050 210 10 14
E: info@ivendo.nl

Contact opnemen

wordpress-webdesign-groningen-2121

woocommerce-webshop-groningen-45

WordPress / Woocommerce ondersteuning nodig?


iVendo Marketing Groningen werkt elke dag met WordPress en weet wat mogelijk is. Graag helpen wij je met je WordPress vragen. Bel 050 – 210 10 14 voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.