iVendo WordPress Seminar

Wanneer? April/Mei 2019!

Ontdek eenvoudig toepasbare WordPress tips, technieken én strategieën

Direct aan de slag = direct resultaat!

  Duur: 1 dag    Investering: € 97,-    Aantal deelnemers: 20-30

 • Ontdek slimme WordPress instellingen voor een optimale vindbaarheid
 • Zet simpele plug-ins in om in contact te komen met je webbezoekers
 • Maak effectief gebruik van Social Media voor het promoten van je site
 • Doelgerichte technieken voor het tonen van foto’s en video’s
 • Krachtige tools voor o.a. een optimale beveiliging en anti-spam
 • en nog veel meer eenvoudig toepasbare WordPress tips en technieken..

Reeds een site in WordPress en je wilt er meer  mee doen?

Heb jij een website of een webshop gebouwd in WordPress? En wil je daar het maximale uit halen? Meld je dan aan voor het iVendo WordPress Seminar. Je ontdekt deze dag tips en technieken die eenvoudig in te zetten zijn binnen je WordPress website/ webshop.

Ontdek WordPress tips, technieken én strategieën

Wil jij actief bezig zijn met het optimaliseren van je WordPress website of webshop onder begeleiding van experts? Je website of webshop beter vindbaar maken en Social Media op een slimme en doelgerichte manier inzetten? Je ontdek deze dag krachtige plug-ins, slimme widgets én WordPress opties die zorgen voor een betere vindbaarheid en meer conversie. Maak je WordPress site compleet!

Om succesvol deel te nemen aan het iVendo WordPress Seminar is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van dit seminar.

Er is deze dag plaats voor maximaal 30 deelnemers

Deze dag zorgt er voor dat je je website of je webshop gebouwd in WordPress naar een hoger niveau tilt. Je ontdek krachtige en doelgerichte tips en technieken om meer uit je WordPress site te halen. Zet Social Media in om je site te promoten en kom in contact met je webbezoekers.

Haal meer uit WordPress!

Het iVendo WordPress Seminar is een 1-daagse workshopevenement waarbij kennis delen en actief bezig zijn met WordPress centraal staat. Je ontdekt eenvoudig en direct toepasbare technieken en inzichten op het gebied van Online Marketing, Social Media, Website/Webshop Optimalisatie én Online Verkoop.

Neem je laptop/tablet mee naar het WordPrss Seminar

Dit WordPress Seminar is inspirerend, informatief en geeft je direct toepasbare informatie. Door wisselende onderwerpen, veel dynamiek en humor ga je op diverse onderdelen nieuwe ideeën, inspiratie en kennis opdoen die je gelijk in je eigen werkzaamheden kunt toepassen.

Om maximaal resultaat te halen uit het WordPress Seminar is het belangrijk om een laptop/tablet (voorzien van WIFI) mee te nemen, zodat je direct de inzichten, technieken en strategieën in de praktijk kunt brengen.

Voor wie is deze WordPress Seminar?

Het iVendo WordPress Seminar is het evenement voor iedereen die meer resultaat wil halen uit zijn of haar WordPress site. Die zijn of haar site beter vindbaar wil laten zijn in de zoekresultaten, op een slimme en doelgerichte manier Social Media wil inzetten én van online bezoekers klanten wil maken.

Resultaat iVendo Marketing Seminar

 • Ontdek slimme WordPress instellingen voor een optimale vindbaarheid
 • Zet simpele plug-ins in om in contact te komen met je webbezoekers
 • Maak effectief gebruik van Social Media voor het promoten van je site
 • Doelgerichte technieken voor het tonen van foto’s en video’s
 • Krachtige tools voor o.a. een optimale beveiliging en anti-spam
 • en nog veel meer eenvoudig toepasbare WordPress tips en technieken..

Om succesvol deel te nemen aan het iVendo Marketing Semianr is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van dit seminar.

Locatie, datum en tijd

Hanze Plaza, Protonstraat 16 – GRONINGEN (gratis parkeren).
Eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Deelname is investeren in je onderneming!

Deelname aan het iVendo WordPress Seminar is investeren in je onderneming. Wil je meer resultaat halen uit je WordPress website/webshop? Meer bezoekers naar je site trekken? Social Media op een doelgerichte manier inzetten?

Meld je aan voor het iVendo WordPress Seminar.

Doen is de beste manier van denken. Deze uitspraak is ook van toepassing op het seminar zelf. Doen, doen, doen en ondertussen heel veel leren. Geen droge theorie, maar een groot aantal tips en technieken die je vrijwel direct kan toepassen. Kortom: dit seminar moet je gewoon DOEN!

Erwin de Beer – Dreamsmatters

Ik heb een ontzettende leuke dag gehad tijdens het iVendo WordPress Seminar. Het brengt voor mij stof tot na denken hoe en wat ik precies wil gaan veranderen aan mijn website. Arjan en zijn team: Top geregeld!

Wieger Luchtenburg, administratiekantoor KleinGeluc

Het iVendo WordPress Seminar was zeer waardevol! Ik zat al een tijd te stoeien met mijn website. Toen ik door een collega-ondernemer gewezen werd op dit seminar heb ik mij direct aangemeld. Er worden tips gegeven waar je echt iets aan hebt. Mijn website is nu beter vindbaar en is meer gericht op het verkopen van mijn diensten dan enkel het informeren erover.

Hendrik Grol, BBG

De iVendo WordPress Seminar was een leuke, leerzame en ontspannen dag. Jullie hebben mij nog enthousiaster gemaakt om gebruik te maken van verschillende marketingtools om jezelf/website beter te positioneren. Ik kom zeker nog een keer kennis bij jullie vergaren en te kijken of ik op de goede weg ben.

Bas de Lange, Projectmanager Prima Personeel BV

Na een slordige zestien jaar diverse scholen te hebben doorlopen nog maar zelden een ‘leraar’ gehad die een complete dag de aandacht wist te trekken. mijn complimenten aan Arjan Vos voor de presentatie van deze seminar en iVendo-team voor de bruikbare inhoud & goede begeleiding!

Marinus Dieleman, Windbrokers Europe BV

Tijdens de leerzame en inspirerende dag bij het Seminar van iVendo, werd ik al snel enthousiast door de manier van werken van Arjan, Patrick en Stefan. De persoonlijke benadering gecombineerd met hun kennis is erg prettig. Ik ga zeker bij iVendo nog een workshop volgen en daarbij zie ik voor de toekomst ook een samenwerking met iVendo voor mijn klanten zitten.

Sandra Sever, grafisch vormgever Flecpoint

Investering 97 euro (excl btw) voor de hele dag. Inclusief koffie/thee, lunch én trainingsmaterialen.

Deelname aan de iVendo WordPress Seminar is ook erg geschikt om te geven als relatiegeschenk aan je klanten. Wie neem jij mee naar het WordPress Seminar?

Hanze Plaza, Protonstraat 16 – GRONINGEN (gratis parkeren).
Eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

JA! Ik wil resultaat uit mijn WordPress website / webshop.

Hoeveel personen wil je aanmelden?

Voor welke dag wil je je aanmelden?

Hoe heb je ons gevonden?

(* = altijd invullen)