ivendo-marketing-seminar-groningen-22

Direct aan de slag = direct resultaat!

Wil jij actief bezig zijn met het optimaliseren van je WordPress website of webshop onder begeleiding van experts? Je website of webshop beter vindbaar maken en Social Media op een slimme en doelgerichte manier inzetten? Je ontdek deze dag krachtige plug-ins, slimme widgets én WordPress opties die zorgen voor een betere vindbaarheid en meer conversie. Maak je WordPress site compleet!

SFEERIMPRESSIE

Praktisch, actief doen en ervaren!

Er is deze dag plaats voor maximaal 30 deelnemers Wil je ook je (online) marketing activiteiten verbeteren? Meer bezoekers trekken naar je website? Social Media optimaal inzetten a.d.h.v. strategieën die werken? Wil je actief bezig zijn met je onderneming? Meld je aan voor het iVendo Marketing Seminar.

Ontdek WordPress tips, technieken én strategieën

Het iVendo WordPress Seminar is een 1-daagse workshopevenement waarbij kennis delen en actief bezig zijn met WordPress centraal staat. Je ontdekt eenvoudig en direct toepasbare technieken en inzichten op het gebied van Online Marketing, Social Media, Website/Webshop Optimalisatie én Online Verkoop.

Het iVendo WordPress Seminar was zeer waardevol! Ik zat al een tijd te stoeien met mijn website. Toen ik door een collega-ondernemer gewezen werd op dit seminar heb ik mij direct aangemeld. Er worden tips gegeven waar je echt iets aan hebt. Mijn website is nu beter vindbaar en is meer gericht op het verkopen van mijn diensten dan enkel het informeren erover.

Hendrik Grol, BBG

Onderwerpen iVendo Marketing Seminar

 • Slim en Effectief inzetten van Marketing Strategieën
 • De kracht van vragen en Effectieve Zoekwoorden
 • Aantrekken van Bezoekers en hun Koopgedrag
 • Het effect van Speciale Verkooppagina’s
 • Het creëren van Online Ambassadeurs
 • Doelgericht Social Media inzetten

ivendo-marketing-seminar-groningen-002

Resultaat iVendo WordPress Seminar

 • Ontdek slimme WordPress instellingen voor een optimale vindbaarheid
 • Zet simpele plug-ins in om in contact te komen met je webbezoekers
 • Maak effectief gebruik van Social Media voor het promoten van je site
 • Doelgerichte technieken voor het tonen van foto’s en video’s
 • Krachtige tools voor o.a. een optimale beveiliging en anti-spam
 • en nog veel meer eenvoudig toepasbare WordPress tips en technieken..

Om succesvol deel te nemen aan het iVendo Marketing Seminar is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van dit seminar.

Tijdens de leerzame en inspirerende dag bij het Seminar van iVendo, werd ik al snel enthousiast door de manier van werken van Arjan, Patrick en Stefan. De persoonlijke benadering gecombineerd met hun kennis is erg prettig. Ik ga zeker bij iVendo nog een workshop volgen en daarbij zie ik voor de toekomst ook een samenwerking met iVendo voor mijn klanten zitten.

Sandra Sever, grafisch vormgever Flecpoint

Een dag ‘uit’ je business om te werken ‘aan’ je business!

Dit WordPress Seminar is inspirerend, informatief en geeft je direct toepasbare informatie. Door wisselende onderwerpen, veel dynamiek en humor ga je op diverse onderdelen nieuwe ideeën, inspiratie en kennis opdoen die je gelijk in je eigen werkzaamheden kunt toepassen.

Om maximaal resultaat te halen uit het WordPress Seminar is het belangrijk om een laptop/tablet (voorzien van WIFI) mee te nemen, zodat je direct de inzichten, technieken en strategieën in de praktijk kunt brengen.

Het iVendo WordPress Seminar is het evenement voor iedereen die meer resultaat wil halen uit zijn of haar WordPress site. Die zijn of haar site beter vindbaar wil laten zijn in de zoekresultaten, op een slimme en doelgerichte manier Social Media wil inzetten én van online bezoekers klanten wil maken.

Deelname aan het iVendo Marketing Seminar is investeren in je onderneming.

Er is deze dag plaats voor maximaal 50 deelnemers

ivendo-marketing-seminar-groningen-004

Een hele goede en praktische WordPress seminar, waarin je in korte tijd leert je website te beheren en logisch op te zetten. Vol met tips en tricks waar je zelf moeilijk achter komt. De heren van iVendo Marketing leveren maatwerk en spelen goed in wat de individuele cursisten nodig hebben. Een absolute aanrader!

Django van Boven, DvB Advies Groningen

Data en locatie

VERWACHT: SEPTEMBER/OKTOBER 2023

Hanze Plaza
Protonstraat 16
9743 AL GRONINGEN

Eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Investering

97 euro

Inclusief koffie/thee, lunch én trainingsmaterialen.

Deelname aan het iVendo Marketing Seminar is ook erg geschikt om te geven als relatiegeschenk aan je klanten. Wie neem jij mee naar het Marketing Seminar?

Er is deze dag plaats voor maximaal 30 deelnemers

Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4