Leer optimaal gebruik te maken van Google Ads (voorheen Google Adwords)

Direct zichtbaarheid nodig in Google? Leer Google Ads (Google Adwords) slim en doelgericht in te zetten. Een interactieve Google Ads training vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten.

De Google Adwords training is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier de zakelijke mogelijkheden van Google Adwords wil ontdekken.

Stap voor stap en met veel praktijkvoorbeelden. De Google Adwords (Google Ads) training wordt gegeven in de taal die je begrijpt, met persoonlijke aandacht en je gaat zelf actief aan de slag. Na de Google Adwords training heb je de kennis en de ervaring om Google Adwords slim en doelgericht in te zetten, zodat je direct zichtbaar bent op het internet. Je brengt je Google Adwords advertenties maximaal onder de aandacht. En je weet welke zoekwoorden effectief zijn en welke ook daadwerkelijk resultaat opleveren.

De Google Adwords (Google Ads) training is een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Je mag hierbij 1 extra deelnemer gratis meenemen die je helpt met de verdere uitwerking van de opgedane kennis of die afkomstig is van dezelfde organisatie als jij.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Ook na de Google Adwords training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met Google Adwords. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De Google Adwords training is een persoonlijke 1-op-1 maatwerktraining. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4