WordPress is het populairste CMS ter wereld!

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk zelf je website of webshop kunt onderhouden zonder technische kennis. Zelf nieuwe pagina’s en/of producten aanmaken/wijzigen. Zelf nieuwe foto’s toevoegen. Zelf artikelen en/of nieuwsberichten plaatsen. Zelf inschrijf,- en contactformulieren maken. Zelf video’s en afbeeldingen plaatsen.

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Zelfstandig je eigen website of webshop beheren

Met WordPress als Content Management Systeem (CMS) kun je zelfstandig je website of webshop onderhouden zonder steeds de hulp in te schakelen van een webbouwer. Natuurlijk helpen wij je graag en bieden wij ook ondersteuningspakketten aan om je website te onderhouden, maar in eerste instantie leren we jou graag hoe eenvoudige WordPress werkt.

WordPress wordt door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website of webshop mee te bouwen. Volgens de ene bron draait WordPress op ruim 60% van de websites die een Content Management Systeem (CMS) gebruiken. Volgens een andere bron is dit ruim 70%. Beide bronnen zijn het over één ding eens: WordPress is hét populairste Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Zo ontwikkelt WordPress zich sneller dan andere Content Management Systemen. Simpelweg omdat meer mensen werken aan verbeteringen in uiterlijk, veiligheid én functionaliteit.

WordPress is zogeheten Open Source software

WordPress is een zogeheten Open Source Content Management Systeem (CMS). Dat betekent dat de software wereldwijd onderhouden wordt door een grote groep specialisten/ ontwikkelaars. Dankzij al deze programmeurs wordt ervoor gezorgd dat WordPress stabiel blijft, met de tijd meegaat en er regelmatig updates komen o.a. m.b.t. beveiliging, functionaliteiten en performance.

Open Source betekent voor de klant dat de klant niet afhankelijk is van een webbouwer. Een zogeheten Closed Source Content Management Systeem (CMS) is een systeem dat vaak door een webbouwer / softwarebureau zelf is gemaakt en wordt onderhouden. Daarbij is bijvoorbeeld één op één overstappen naar een andere webbouwer vaak niet mogelijk. Denk hierbij ook aan online programma’s als WIX, JIMDO en STRATO. Bij een eigen gemaakt Content Management Systeem (CMS) kosten nieuwe functionaliteiten vaak (veel) geld, omdat de webbouwer deze (klantspecifiek) moet ontwikkelen.

Bij een Content Management Systeem (CMS) als WordPress zijn functionaliteiten als fotoalbums, blog, agenda, portfolio, formulieren, webshop, iDeal betalingen, Google Maps, nieuwsbrief, video, social media koppelingen etc. veelal gratis. Het aanbod aan functionaliteiten is groot. Op basis van wensen en verwachtingen adviseren wij de klant – als onderdeel van onze service en ondersteuning – welke functionaliteit/plug-in/module naadloos aansluit en nemen vervolgens het technische aspect uit handen.

Waarom iVendo Marketing Groningen?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

ivendo-marketing-groningen-wordpress-kieler-bocht-5

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4