Online marketing uitbesteden aan iVendo Marketing in Groningen?

iVendo Marketing Groningen is sinds haar oprichting in 2008 een ervaren online marketing partner. Wil jij online marketing inzetten om jouw product of dienst te verkopen? iVendo Marketing Groningen kan je er alles over vertellen. Van zoekmachineoptimalisatie tot affiliate marketing en van social media marketing tot adverteren via Google, we hebben alle specialismen onder één dak.

Succesvolle online marketing samenwerking?

Wil je online marketing uitbesteden een professioneel online marketing bureau? Dan komen graag met jou in contact. Samen gaan we kijken naar je doelstellingen en hoe we die online het beste kunnen halen.

Online marketing strategie

Campagne marketing

Zoekmachine optimalisatie

Conversie optimalisatie

Social Media marketing

Linkbuilding

E-mailmarketing

Web Analytics

Rapportage en advies

Webontwikkeling

De WordPress websites en WordPress Woocommerce webshops die wij opleveren zijn doelgericht vormgegeven, eenvoudig zelf te beheren én zijn optimaal vindbaar in zoekmachines als Google. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook ná de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

Trainingen

Doordat we werken met kleine groepen zijn onze trainingen praktisch en doelgericht. Je ontvangt veel persoonlijke aandacht en is er voldoende ruimte voor specifieke vragen. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en zijn gericht op kennisoverdracht uit de (eigen) praktijk.

BLOG

Meer weten over online marketing? Zelf aan de slag met het optimaal vindbaar maken van je website of je webshop? Of meer resultaat halen uit je Social Media activiteiten? Lees de tips, technieken en inzichten van onze specialisten.

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4