Digitale leeromgeving (ELO)

Wil je je doelgroep online laten leren in een gebruiksvriendelijke en doelgericht vormgegeven online leeromgeving? En wil je eenvoudig lessen beheren en aanmaken? iVendo Marketing Groningen heeft veel ervaring in het bouwen en bedenken van een doelgerichte online leeromgeving, ook wel e-learning genoemd.

Voorbeeld inloggen digitale leeromgeving

E-learning biedt voordelen voor zowel cursist als opleider

Het is allang niet meer zo dat een workshop of training enkel en alleen binnen de muren van een klaslokaal wordt gevolgd. Met e-learning hebben cursisten continu en plaats,- en tijdsonafhankelijk toegang tot de cursus. Ze kunnen de zelf bepalen waar en wanneer ze aan de gang gaan met de lesstof. Het spaart daarmee dus veel tijd en geld aan reizen en (soms overbodige) contactmomenten uit. En mocht er toch een (fysiek) contactmoment nodig zijn, dan is die veel makkelijker te kiezen of te selecteren, doordat iedereen met elkaar in één centrale omgeving in contact staat. Ook is het mogelijk om middels een chat (groepsschat of 1-op-1) met elkaar te communiceren vanuit je leeromgeving.

Waarom een online leeromgeving?

  • Een kennisplatform waarop jij je kennis online aanbiedt
  • Passief inkomen genereren op basis van je kennis
  • Membership omgeving opzetten om (gefaseerd) kennis te delen
  • Als verlengstuk / naslagwerk van je klassikale training

E-learning met WordPress als basis

Onze online leeromgevingen ontwikkelen we op basis WordPress. Met WordPress als basis ontwikkelen wij e-learningoplossingen voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid. Of het nu gaat om interne trainingen, complete (instap-)cursussen, online workshops of de implementatie van een (uitgebreide) videocursus, wij kunnen het voor jou ontwikkelen.

Ook koppelen wij je e-learning omgeving aan je website. Op deze manier heeft de bezoeker één ingang naar alle kennis. Ook niet onbelangrijk: onze e-learning-oplossingen zijn altijd responsive en dus optimaal te gebruiken op tablet of smartphone.

Maak interactief digitaal lesgeven en leren mogelijk

Digitale toetsomgeving

Portfolio

Bibliotheek met lesmateriaal

Documentdeling

Maak zelf lesmateriaal

Interactief presenteren

Instructievideo’s (o.a. schermopnames)

Quiz, vragen, opdrachten en/of toetsen

Online betaalmogelijkheden als iDeal

Volg de voortgang van alle deelnemers

Geheel in je eigen (website)huisstijl

Content dripping

En nog veel meer mogelijkheden en opties..

Wij helpen je verder!

Twijfel je of een online leeromgeving / ELO wel is wat je zoekt? Benieuwd naar de mogelijkheden? We laten je graag de mogelijkheden zien. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis met ons te maken. We inventariseren dan graag je wensen en verwachtingen.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4