Leer optimaal gebruik te maken van Facebook

Facebook Marketing is een effectieve manier om je doelgroep te binden, te boeien en te (her)activeren. Met behulp van Facebook kun je een relatie opbouwen met je doelgroep(en) en nieuwe mensen met jouw product/ dienst in aanraking laten komen. Een interactieve Facebook Marketing training, vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten.

De Facebook Marketing training is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier de zakelijke mogelijkheden van Facebook wil ontdekken.

De Facebook Marketing training is voor iedereen die Facebook optimaal wil benutten, vanuit een professioneel zakelijk oogpunt, als effectief en doelgericht marketinginstrument om (potentiële) klanten / zakelijke relaties te binden, te boeien en te (her)activeren. Stap voor stap en met veel praktijkvoorbeelden. Het resultaat van de Facebook training is o.a. veel meer bereik en veel meer interactie met je doelgroep en het onder de aandacht brengen van jouw product/ dienst. De Facebook Marketing training wordt gegeven in de taal die je begrijpt, met persoonlijke aandacht en je gaat zelf actief aan de slag.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Ook na de Facebook Marketing training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met Facebook. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De Facebook Marketing training is een 1-op-1 maatwerk training. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4