Social Media Marketing

Creëer betrokkenheid en interactie bij je doelgroep

Duur: 1 dag
Investering: € 197,- (excl. btw)

Social Media is een belangrijk kanaal om in contact te komen met bestaande, maar ook nieuwe klanten. Wil je optimaal resultaat halen uit jouw Social Media activiteiten? Aan de slag met o.a. Facebook, Instagram en X (Twitter)? Social Media als doelgericht marketinginstrument.

LinkedIn training

In contact komen met potentiële klanten?

Duur: ½ dag
Investering: € 97,- (excl. btw)

Wil je LinkedIn inzetten als doelgericht netwerktool en marketinginstrument? Eenvoudig in contact komen met potentiële opdrachtgevers? Leads genereren? Personal branding? Ontvang persoonlijke feedback op je LinkedIn profiel.

X (Twitter) training

Creëer betrokkenheid en interactie bij je doelgroep

Duur: ½ dag
Investering: € 97,- (excl. btw)

X (Twitter) is een geweldig medium: snel, krachtig, laagdrempelig, informatief, interactief én actueel. De praktische X (Twitter) training geeft je inzicht in de zakelijke mogelijkheden van X (Twitter) en geeft je handvatten om Twitter doelgericht in zetten.

Facebook Marketing training

Creëer betrokkenheid en interactie bij je doelgroep

Duur: ½ dag
Investering: € 197,- (excl. btw)

Facebook Marketing is een effectieve manier om je doelgroep te binden, te boeien en te (her)activeren. Promoot evenementen, producten en diensten. Leer Facebook Marketing strategisch in te zetten voor je onderneming of organisatie.

Zoekmachine Marketing

Optimaal vindbaar in zoekmachines

Duur: ½ dag
Investering: € 197,- (excl. btw)

Leer en begrijp waarom een website hoog scoort in de zoekresultaten en pas het zelf toe. Zoekmachine Marketing richt zich op het beter vindbaar maken van je website/webshop in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines.

Schrijven voor het web

Vindbare en verkopende webteksten schrijven?

Duur: ½ dag
Investering: € 197,- (excl. btw)

Wil je vindbare, verleidende én verkopende teksten voor je website leren schrijven? Webteksten die optimaal vindbaar zijn voor zoekmachines én die bezoekers aanzetten tot de gewenste actie? Ontdek de leesstrategieën van websitebezoekers.

Content Marketing training

Met de juiste content maakt je het verschil!

Duur: 1 dag
Investering: € 297,- (excl. btw)

Tijdens de Content Marketing training leer je niet alleen hoe je leesbare en doelgerichte webteksten gaat schrijven, maar ook hoe je je website optimaal inricht voor een maximale vindbaarheid in zoekmachines.

Website In Een Dag

In een dag je eigen professionele website maken?

Duur: 1 dag
Investering: € 697,- (excl. btw)

De training WordPress website maken / Website In Een Dag geeft je de kennis en de middelen om zelfstandig een doelgerichte en professionele website te maken in je eigen specifieke huisstijlkleuren.

Webshop In Een Dag

In een dag je eigen professionele webshop maken?

Duur: 1 dag
Investering: € 697,- (excl. btw)

De training WordPress webshop maken / Webshop In Een Dag geeft je de kennis en de middelen om zelfstandig een doelgerichte en professionele webshop te maken in je eigen specifieke huisstijlkleuren.

WordPress Beheer training

Maximaal resultaat halen uit  WordPress?

Duur: ½ dag
Investering: € 197,- (excl. btw)

Je website / webshop in WordPress laten ontwikkelen? Tijdens de WordPress Beheer training ontdek je hoe je met de juiste plug-ins maximaal resultaat gaat halen uit je website of webshop. SEO. Social Media. Back-up. Anti-spam. Online betaaloplossingen.

Digitale leeromgeving

Digitaal platform om je kennis te delen / verkopen

Duur: 3 dagen
Investering: € 997,- (excl. btw)

Maak van je eigen website een kennisplatform waarop je je kennis online gaat aanbieden. Je hebt hiervoor geen enkele technische kennis nodig. Membership omgeving opzetten of een digitale leeromgeving / ELO inzetten bv. als verlengstuk van klassikale training.

Google Adwords training

Jouw website direct zichtbaar in zoekmachines?

Duur: ½ dag
Investering: € 297,- (excl. btw)

Direct zichtbaarheid nodig in Google? Leer Google Adwords slim en doelgericht in te zetten. Leer zelfstandig met Google Adwords werken en op een effectieve manier Google Adwords Campagnes opzetten en onderhouden.

Google Analytics training

Hoeveel potentiële klanten bezoeken jouw website?

Duur: ½ dag
Investering: € 297,- (excl. btw)

Google Analytics training is voor een ieder die geïnteresseerd is in het (surf)gedrag van websitebezoekers en deze gegevens wil gebruiken om de kwaliteit en het resultaat van de website/webshop en online campagnes te verbeteren/optimaliseren.

E-mailmarketing training

Je klanten en relaties (her)activeren met E-mail Marketing?

Duur: ½ dag
Investering: € 197,- (excl. btw)

E-mail Marketing is een effectieve marketingmethode. Ontdek hoe je e-mail marketing succesvol toepast en nieuwsbrieven inzet die voldoen aan de wettelijke anti SPAM richtlijnen.

Presenteren met Prezi training

Op een andere manier presentaties maken?

Duur: ½ dag
Investering: € 125,- (excl. btw)

Op een andere manier een presentatie maken? Ontdek de mogelijkheden van Prezi. Ontdek de stappen en gereedschappen die nodig zijn om een goede Prezi te maken. Je gaat praktisch aan de slag en past de opgedane kennis direct toe.

WordPress Elementor training

Slepen, loslaten, vullen.. klaar!

Duur: ½ dag
Investering: € 197,- (excl. btw)

Hoe werkt WordPress Elementor? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Hoe zet je deze mogelijkheden zo optimaal mogelijk in? En wat moet je juist niet doen? Ontdek het allemaal tijdens de praktische WordPress Elementor training.

365 dagen zichtbaar training content-marketing met ChatGPT

Zichtbaar met inspiratie en de snelheid van ChatGPT

Duur: 1 dag
Investering: € 365,- (excl. btw)

Wil je graag laten zien wat je doet met je eigen organisatie, maar worstel je met het bedenken van nieuwe content voor je website, blog en Social Media? Geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing voor je! Volg de training 365 dagen zichtbaar ChatGPT.

Canva training Groningen

Professioneel gebruik maken van Canva om te komen tot doelgerichte ontwerpen?

Duur: ½ dag
Investering: € 197,- (excl. btw)

Ontwerpen van online content als beginner zonder kennis van Photoshop? Creëer online advertentie- en marketingmateriaal via het meest bekende GRATIS grafisch ontwerp platform Canva.

Maatwerk training

Tijdens onze trainingen proberen wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de cursisten. De persoonlijke begeleiding van onze trainers en de beperkte omvang van de groepen dragen hier zorg voor. Naast het reguliere aanbod biedt iVendo Marketing de mogelijkheid voor een training geheel op maat.

1-op-1 Maatwerk training

Is je kennis aardig op peil? Maar heb je specifieke vragen? Dan is een 1-op-1 maatwerk training de ideale manier om je kennisniveau te verhogen. Je eigen sparringpartner, brainstormpartner en privé trainer in één. Een 1-op-1 maatwerk training is al mogelijk vanaf één dagdeel en kan erg nuttig en inspirerend zijn. Een 1-op-1 maatwerk training kan gericht zijn op één specifiek onderwerp of op meerdere onderwerpen.

Incompany training

Jezelf en je collega’s volledig laten bijscholen over onderwerpen als internet marketing, online verkoop, website optimalisatie en/of Social Media? Vooraf bespreken wij de onderwerpen. Op deze manier wordt er getraind op de specifieke situatie zodat jij en je collega’s de ontvangen kennis direct kan toepassen.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4