Het enige dat je nodig hebt is de juiste domeinnaam!

Een domeinnaam is een uniek internetadres. Je kan iedere gewenste domeinnaam kiezen zolang deze nog niet bezet is. iVendo Marketing registreert domeinnamen. Het is van belang dat je een passende én pakkende domeinnaam vindt voor je website / webshop. Klanten en potentiële klanten onthouden dan sneller de domeinnaam en daarnaast heb je de mogelijkheid om via je domeinnaam e-mails te verzenden en ontvangen. Bijvoorbeeld jenaam@jedomeinnaam.nl.

wordpress-website-woocommerce-webshop-groningen-2020-1

Extra mogelijkheden bij een (extra) domeinnaam

Mail automatisch doorsturen
Als iemand een e-mail stuurt naar bijvoorbeeld jenaam@jedomeinnaam.nl dan kan deze e-mail automatisch worden doorgestuurd naar het e-mailadres van keuze (bijvoorbeeld je Gmail,- of Hotmail e-mailadres of je werk e-mailadres).

Domeinnaam automatisch doorsturen
Als iemand het adres www.jedomeinnaam.nl ingeeft kan deze automatisch worden doorgestuurd naar de website/URL naar keuze. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je meerdere domeinnamen hebt en maar één website. Bijvoorbeeld www.ivendotrainingen.nl gaat naar een specifieke webpagina binnen www.ivendo.nl met daarop ons aanbod aan online marketing trainingen.

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Waarom iVendo Marketing Groningen?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4