Leer optimaal gebruik te maken van Social Media

Zet Social Media in als doelgericht marketinginstrument en creëer betrokkenheid en interactie bij je doelgroep. Een interactieve Social Media training, in een kleine groep, vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten.

De Social Media Marketing training is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier de zakelijke mogelijkheden van Social Media wil ontdekken.

Stap voor stap en met veel praktijkvoorbeelden. De Social Media Marketing training wordt gegeven in de taal die je begrijpt, met persoonlijke aandacht en je gaat zelf actief aan de slag. Je leert Social Media in te zetten als doelgericht marketinginstrument en creëert daarmee betrokkenheid en interactie bij je doelgroep.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Ook na de Social Media Marketing training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met Social Media (LinkedIn, X (Twitter), Facebook en Instagram). Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De Social Media Marketing training is een 1-op-1 maatwerk training. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4