Boeiende en creatieve presentatie? Prezi!

Tijdens de praktische Prezi training leer je alle stappen om een goede Prezi te maken. Je gaat praktisch aan de slag en past de opgedane kennis direct toe. Prezi biedt overzicht en de mogelijkheid tot interactie met je publiek. Een interactieve Prezi training vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten.

Prezi: begrijp meer & onthoud beter!

Met Prezi maak je interactieve presentaties. Geen statische, lineaire plaatjes zoals in PowerPoint, maar d.m.v. een tijdspad een verhaal vertellen. In- en uitzoomen van onderwerpen zorgt voor een optimale betrokkenheid bij je publiek.

Tijdens de praktische Prezi training neem je plaats achter een computer en ga je actief aan de slag met het stap voor stap ontdekken van de mogelijkheden van Prezi. Anders dan Prezi leren en begrijpen vanuit een boek, ontdek én ervaar je de mogelijkheden van Prezi tijdens een praktische training. Daarbij is er is voldoende ruimte voor vragen.

Prezi is gemakkelijk in het gebruik en snel te leren.

online-marketing-training-groningen-ivendo-2

Wat leer je tijdens de Prezi training:

 • Introductie en voorbeelden van Prezi
 • Verschil gratis en betaalde versie
 • Opbouw van een goede Prezi
 • Verschillende stijlen in Prezi (o.a. 3D)
 • Objecten groeperen, vergroten en roteren
 • Invoegen van tekst, afbeeldingen en video’s
 • Frames, pad, lijnen, kaders en hyperlinks maken
 • Offline en online presentaties maken/delen; praktische tips!

De Prezi training is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier de mogelijkheden van Prezi wil ontdekken.

Stap voor stap en met veel praktijkvoorbeelden. De Prezi training wordt gegeven in de taal die je begrijpt, met persoonlijke aandacht en je gaat zelf actief aan de slag.

De Prezi training is een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Je mag hierbij 1 extra deelnemer gratis meenemen die je helpt met de verdere uitwerking van de opgedane kennis of die afkomstig is van dezelfde organisatie als jij.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Ook na de Prezi training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met het maken van Prezi presentaties. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De Prezi training wordt gegeven als een persoonlijke 1-op-1 maatwerktraining of als een Incompany training in een kleine groep van maximaal acht deelnemers. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Data en locatie

Datum In Overleg (maatwerk) – Groningen

Maak je keuze in het aanmeldformulier.

Investering & trainingsvorm

 • 1-op-1 training (maatwerk): €125,-
  Je eigen sparringpartner, brainstormpartner én privé trainer in één!
 • Incompany training (maatwerk): €750,-
  Volledig afgestemd op jullie marketing- en communicatiedoelstellingen.

Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4