Praktisch en inspirerende presentatie boordevol tips en technieken

  • Ontvang eenvoudig toepasbare tips en technieken
  • Direct de opgedane kennis en inzichten in de praktijk brengen
  • Ontdek de mogelijkheden van Online Marketing en Social Media

Regelmatig delen wij onze kennis tijdens (netwerk)bijeenkomsten. Dit doen wij via presentaties over doelgerichte (internet) marketing en het slim toepassen van Social Media. Ontdek a.d.h.v. eenvoudig toepasbare tips, technieken en inzichten hoe je je gaat onderscheiden van je concurrenten. Een presentatie over één van onderstaande onderwerpen is een praktische en inspirerende sessie van maximaal 1 uur waarin wij tips, technieken en inzichten op het gebied van online marketing, online verkoop en Social Media voorbij laten komen.

Onderwerpen presentatie

Social Media
 Ondernemen(d) met LinkedIn
 Binden en boeien met Facebook
 Maak van online bezoekers klanten
 Vindbare én verkopende webteksten
 Effectief netwerken op netwerkbijeenkomsten
 Alles Is Marketing – Creëren van (online) ambassadeurs

Voor wie geven wij een presentatie?

We presenteren voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van Online Marketing, Social Media en Online Verkoop. We laten graag de gehele groep de vele mogelijkheden zien én ervaren.

Wat levert een presentatie op?

Deelnemers komen vol enthousiasme de presentatie uit. Door de manier van presenteren blijven de inzichten goed hangen en worden de deelnemers gemotiveerd om aan de slag te gaan en de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Elke presentatie is praktijk gericht en bevat eenvoudige tips en technieken die direct toepasbaar zijn in de uitvoering van iedere onderneming.

Investering

De presentatie duurt 1 uur. De investering is 197 euro (excl. BTW).

Goed om te weten / goede voorbereiding

Bedragen zijn inclusief reiskostenvergoeding, tot een maximale afstand van 50 km. vanaf Groningen. Vanaf 50 km rekenen wij een reiskostenvergoeding van € 0.25 per gereden kilometer.

Benodigde materialen

# beamer + projectiescherm (of digitaal schoolbord)
# flipover + werkende stiften (rood, zwart en groen/blauw)
# (Draadloze) internetverbinding (*optioneel)

Na de inhoudelijke afstemming ontvang je een bevestiging per e-mail (binnen 24 uur) en een factuur per post. Annuleren kan tot 3 werkdagen voorafgaand aan de presentatie. Hierna is betaling verplicht en restitutie niet mogelijk.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een interactieve en inspirerende presentatie tijdens een (netwerk) bijeenkomst?


Voor meer informatie bel je 050 210 10 14 en vraag je naar Arjan Vos.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en artikelen over o.a. vindbaarheid in zoekmachines, Social Nedia en online verkoop. Bovendien ontvang je als eerste informatie over onze workshops, seminars en inspiratie sessies!
Wij gaan zorgvuldig met je e-mailadres om en versturen geen ongewenste mail/spam.