Hoe kun je professioneel gebruik maken van Canva om te komen tot doelgerichte ontwerpen?

Welke soort ontwerpen scoren optimaal op social media? Ontdek de do’s en dont’s van pakkende social media content wat je snel en eenvoudig kunt creëren met Canva. De Canva training voor beginners is ontworpen om je kennis te laten maken met de basisprincipes van Canva en je te helpen bij het creëren van verbluffende visuele content.

De Canva training voor beginners is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier de zakelijke mogelijkheden van Canva wil ontdekken.

De Canva training voor beginners is voor iedereen die Canva optimaal wil benutten. Stap voor stap en met veel praktijkvoorbeelden. Geschikt voor iedereen die met Canva aan het werk wil en wil weten hoe en wat met Canva kunt creëren. Het resultaat van de Canva training voor beginners is o.a. veel meer bereik en veel meer interactie met je doelgroep en het onder de aandacht brengen van jouw product/ dienst. De Canva training voor beginners wordt gegeven in de taal die je begrijpt, met persoonlijke aandacht en je gaat zelf actief aan de slag.

Om succesvol deel te nemen aan deze Canva training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Canva training voor beginners Groningen

Canva training voor beginners Groningen

Ook na de Canva training voor beginners helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met Canva. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De Canva training voor beginners is een 1-op-1 maatwerk training. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4