Samen met een WordPress specialist in een dag je eigen professionele website maken

De training ‘Website In Een Dag’ geeft je de kennis en de middelen om zelfstandig een doelgerichte en professionele WordPress website te maken in je eigen specifieke huisstijlkleuren. Een interactieve WordPress Website In Een Dag training vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten.

online-marketing-training-groningen-ivendo-2

Stap voor stap én zonder technische kennis!

Wil je je eigen website maken en actueel houden? Of wil je snel een website online zetten voor een specifieke actie of project? Wordt je bestaande website onvoldoende gevonden door Google en je weet niet hoe je dat kunt oplossen? Weten hoe je je website optimaal vindbaar maakt voor zoekmachines en potentiële klanten? Dit alles – onder begeleiding van een specialist – stap voor stap én zonder technische kennis?

De training WordPress ‘Website In Een Dag’ geeft je de kennis en de middelen om zelfstandig een doelgerichte en professionele website te maken in je eigen specifieke huisstijlkleuren. Je leert Social Media in te zetten om onder de aandacht te komen van potentiële klanten en je websitebezoekers aan te zetten tot de gewenste actie.

Je denkt misschien “Hoe kun je nu een goede website in een dag maken?”. Door voorafgaand aan de training het voorbereidingspakket te maken en deze gezamenlijk door te spreken kunnen we op de bouwdag zelf actief aan de slag. Daarnaast hebben wij 10+ jaar ervaring met WordPress websites en weten wij precies wat er nodig is voor een website die bij jou past.

Waarom een WordPress Web In Een Dag training?

 • Onder begeleiding van een WordPress specialist leer jij zelfstandig een website maken. Ook na de training kun je zelfstandig de website onderhouden en actueel houden, zonder steeds de hulp in te schakelen van een webbouwer. Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar en denken we graag met je mee.
 • Met WordPress als Content Management Systeem kun je zelfstandig een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken en zijn de mogelijkheden qua functionaliteiten als o.a. het plaatsen van tekst, foto’s, video’s, Google Maps, Social Media, formulieren, nieuwsberichten, nieuwsbrief, agenda, blog, portfolio, fotoalbum etc.. met een paar muisklikken te realiseren. Hoe dit werkt leer je tijdens de training.
 • WordPress is Open Source. Dat betekent dat de software wereldwijd onderhouden wordt door een grote groep specialisten/ ontwikkelaars. Dankzij al deze programmeurs wordt ervoor gezorgd dat WordPress stabiel blijft, met de tijd meegaat en er regelmatig updates komen o.a. m.b.t. beveiliging, snelheid en performance. Open Source betekent dat je niet afhankelijk bent van een webbouwer. Closed Source software is een (software)systeem dat vaak door een webbouwer/ softwarebureau zelf is gemaakt en wordt onderhouden en waarbij je wel afhankelijk bent en blijft van de ontwikkelaar. Denk hierbij ook aan online programma’s als WIX, JIMDO en STRATO. Bij een eigen gemaakt systeem zijn de mogelijkheden beperkt en kosten nieuwe functionaliteiten vaak (veel) geld, omdat de webbouwer/ ontwikkelaar deze (klantspecifiek) moet ontwikkelen.

In één dag je professionele website maken

Voorbereidingspakket en samen brainstormen (½ dag)
We plannen een datum in waarop we samen je WordPress website gaan bouwen. Na aanmelding ontvang je een voorbereidingspakket. Door een aantal vragen te beantwoorden en na te denken over het gewenste resultaat en de inhoud van je website, ben je in staat om je website in een dag te maken. Aan de hand van dit voorbereidingspakket heb je een persoonlijk gesprek met één van onze WordPress specialisten. We stellen kritische vragen over je doelgroep en product/ dienst om gezamenlijk tot een actieplan te komen.

Bouwdag en de oplevering (1 dag)
Op de dag van de training werk je samen met jouw eigen WordPress specialist aan je website. Je leert o.a.hoe je je eigen website maakt, hoe je webteksten op een juiste manier schrijft voor een optimale vindbaarheid én je ontdekt hoe je Social Media op een slimme en doelgerichte manier inzet ter promotie van je website. Aan het eind van de dag wordt je website opgeleverd. Je kunt kiezen of je de website eerst op een testomgeving laat draaien, zodat je er inhoudelijk – thuis of op je werk – verder aan kunt werken of dat deze direct online wordt gezet op een door jou gekozen domeinnaam. Welke optie je ook kiest: je gaat naar huis met je eigen website.

Terugkommoment (½ dag)
Nadat je de website hebt afgebouwd en volledig hebt gevuld maken we een afspraak voor een terugkommoment. We lopen dan samen de gehele website door, maken we de juiste instellingen én zetten we de website online op het door jou gewenste domeinnaam.

Okay, het was even hard werken… maar we hebben in één dag mijn website in WordPress gemaakt en ik ben erg blij met resultaat! Patrick heeft ontzettend goed met mij meegedacht. Wie is nu eigenlijk mijn doelgroep? Zitten ze wel te wachten op mij? Wat los ik dan precies op? Veel vragen die mij echt tot nadenken heeft gebracht. Patrick is direct en eerlijk op een prettige manier. Hij werkt snel, weet mijn wensen goed te vertalen en heeft mij veel tips gegeven bij het indelen van de website en bij het vindbaar maken van mijn teksten.

Jurjen Boer, Excel trainer

Wat leer je tijdens de Website In Een Dag training:

 • WordPress als Content Management Systeem (CMS)
 • Gepersonaliseerde responsive vormgeving a.d.h.v. je huisstijl
 • Optimaal werken met widgets, plug-ins en thema’s
 • Praktische instructie voor het zelfstandig beheren van de website
 • O.a. pagina’s, teksten, video’s en afbeeldingen plaatsen
 • Aspecten van zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • De integratie van Social Media op je website
 • (Online)marketingadvies; hoe promoot je je website
 • Teksten schrijven a.d.h.v. het ‘Online Marketing SLP-model©’.

De Website In Een Dag training is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier zelf een WordPress website wil leren maken.

De training ‘Website In Een Dag‘ is voor een ieder die (snel) een professionele website online willen hebben of hun ‘oude’ website willen moderniseren. Met praktische tips en persoonlijke begeleiding word je op weg geholpen naar een complete website met een vormgeving aansluitend bij je huisstijl, een duidelijke navigatiestructuur en geoptimaliseerd voor vindbaarheid.

De Website In Een Dag training is een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Je mag hierbij 1 extra deelnemer gratis meenemen die je helpt met de verdere uitwerking van de opgedane kennis of die afkomstig is van dezelfde organisatie als jij.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Ook na de WordPress Web In Een Dag training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met hun website. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot acht weken) na de training kunt bellen, mailen en/of langskomt. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

Omdat elke onderneming én elke uitvoering van een website anders is, is de WordPress Web In Een Dag training een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Data en locatie

Datum In Overleg (maatwerk)

Maak je keuze in het aanmeldformulier.

Investering & trainingsvorm

 • 1-op-1 training (maatwerk): €697,- *
  Je eigen sparringpartner, brainstormpartner én privé trainer in één!

De investering geldt voor de website inclusief alle ontwerpen, begeleiding, praktische instructie en bouw. Geen extra kosten of verrassingen! Dat is inclusief brainstorm van tevoren en acht weken ondersteuning na oplevering. Tegen meerprijs verzorgen wij ook de domeinnaamregistratie, de hosting en de updates van jouw WordPress website.

Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 2376 beoordelingen

9.2