Van concept naar design en ontwikkeling

Een webshop laten maken door iVendo Marketing? Sinds 2008 ontwikkelen wij professionele webshops voor bedrijven, organisaties, verenigingen, ZZP-bedrijven en starters. De webshops die we opleveren zijn doelgericht vormgegeven, eenvoudig zelf te beheren met WordPress als Content Management Systeem (CMS) en optimaal vindbaar in zoekmachines als Google.

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Echte vormgevers ontwerpen jouw website

Een webshop laten maken bij iVendo Marketing betekent dat echte WordPress specialisten jouw webshop bouwen. Voordat we gaan bouwen hebben we al meerdere gesprekken gehad m.b.t. jouw doelgroep, het schrijven van SEO-webteksten, het bepalen van zoekwoorden waarop jouw webshop vindbaar moet zijn etc.. Op basis van jouw inbreng en onze ervaring wordt de webshop vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de webshop online gaat krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren. Een webshop bouwen doe je niet zo maar even. Daarom bieden wij ondersteuning bij elke stap. Ook na oplevering van je webshop blijven we je graag ondersteunen.

Zelf doen

Wij doen het voor, jij doet het na
€ 697,-

Je volgt de training Web In Een Dag en maakt onder begeleiding je eigen webshop. Jij levert content (o.a. logo, teksten en (product) afbeeldingen) aan waarna we samen een passende template uitkiezen waarin jij leert de webshop te maken. Tevens ontvang je de basis kennis van SEO-vindbaarheid en Social Media promotie.

Laten doen

We nemen alles uit handen
€ 2397,-

We houden een gezamenlijke brainstorm waarin we duidelijk krijgen wie je doelgroep is, wat hun probleem/ behoefte is en hoe jouw product en/of dienst een oplossing biedt. Vervolgens nemen wij je al het werk uit handen. Wij verzorgen het ontwerp en de uitstraling passend bij je huisstijl, schrijven vindbare SEO-teksten en zorgen voor beeldmateriaal en promotie van je webshop.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4