Woocommerce Webshop Groningen

Goed vindbaar, doelgericht design én een makkelijk Content Management Systeem.

Een webshop laten maken door iVendo Marketing? Wij ontwikkelen professionele webshops voor bedrijven, organisaties, ZZP bedrijven en starters. De webshops die we opleveren zijn doelgericht vormgegeven, eenvoudig zelf te beheren met WordPress Woocommerce als zogeheten Content Management Systeem (CMS) en zijn optimaal vindbaar in zoekmachines als Google.

Je wilt een webshop laten maken, maar weet nog niet precies hoe de webshop eruit moet gaan zien en wat er precies op moet komen te staan? Wij helpen je graag. Samen gaan we bekijken wat voor soort webshop je nodig hebt. Een webshop voor een evenement, een webshop voor je bedrijf, een webshop voor een project. Wat voor soort webshop het ook wordt, we hebben regelmatig contact met elkaar en betrekken je in elke stap van het proces. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je zoekt én nodig hebt.

Waarom iVendo Marketing?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft. Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte webshop kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de webshop blijven wij graag in beeld.

Vrijblijvend een afspraak maken?

iVendo Marketing Groningen
Kieler Bocht 5
9723 JA Groningen

T: 050 210 10 14
E: info@ivendo.nl

Contact opnemen

woocommerce-webshop-groningen-45

Voorbeelden van ons werk

Optimaal vindbaar

Je webshop goed vindbaar in zoekmachines

Je webshop wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de webshop goed geïndexeerd wordt door zoekmachines als Google. Hierdoor is de webshop goed voor vindbaar voor potentiële klanten.

Doelgerichte vormgeving

Gericht op de gewenste actie!

Je webshop wordt door ons doelgericht vormgegeven. Dat houdt in dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken en direct actie kunnen ondernemen. Aankoop. Contact opnemen.

Content Management Systeem

Zelf je webshop beheren

Wij ontwikkelen webshops met WordPress Woocommerce als Content Management Systeem (CMS). Zelf je webshop onderhouden a.d.h.v. een praktische instructie. O.a. producten en aanbiedingen toevoegen.

Vormgeving en functionaliteit op maat

Elke webshop die we bouwen ontwikkelen we op maat met een unieke vormgeving, functionaliteiten en mogelijkheden. De webshop en deze functionaliteiten bouwen we in het geavanceerde WordPress / Woocommerce Content Management Systeem (CMS). WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld. Woocommerce wordt binnen WordPress ingezet als webshop functionaliteit. En met een goede reden: het beheer is gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief. Daarnaast zijn er voor WordPress / Woocommerce een enorme hoeveelheid functionaliteiten / plug-ins beschikbaar, waardoor veel standaard oplossingen snel te realiseren zijn. Met WordPress als Content Management Systeem kun je je eigen webshop heel eenvoudig bijhouden en optimaliseren. Met dit CMS verzeker je je van een stabiel, snel en veilig webshop beheersysteem dat door tienduizenden bedrijven wordt gebruikt.

Optimaal geschikt voor mobiel

Bijna onnodig om te melden, maar omdat we er toch nog vragen over krijgen melden we het toch. Elke WordPress / Woocommerce Webshop die we bouwen wordt gebouwd met een zogeheten responsive design. Een webshop ontwikkelt volgens deze principes passen zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm (PC, MAC, mobiele telefoons én tablets). Hierdoor past het design zich optimaal aan op het scherm van de gebruiker. Optimaal gebruikersgemak voor mobiele bezoekers.

Tarieven

Wat een webshop gaat kosten is niet te zeggen. Een eenvoudige responsive webshop op maat kost ca. € 1000,- Een complexe webshop met unieke functionaliteiten en mogelijkheden kost een veelvoud hiervan. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen wat je nodig hebt en wat de uiteindelijke investering wordt.

Echte vormgevers ontwerpen jouw webshop

Een webshop laten maken bij iVendo Marketing betekent dat echte specialisten jouw webshop bouwen. Voordat we gaan bouwen nemen we contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de webshop met je te bespreken. Op basis van jouw inbreng en onze ervaring wordt de website vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de webshop online gaat krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren. Een webshop bouwen doe je niet zo maar even. Daarom bieden wij ondersteuning bij elke stap. Ook na oplevering van je webshop blijven we je ondersteunen.

Bekijk voorbeelden van WordPress Woocommerce webshops die we gemaakt hebben.

Je webshop laten bouwen in WordPress Woocommerce?


iVendo Marketing Groningen werkt elke dag met WordPress / Woocommerce en weet wat mogelijk is. Graag helpen wij je verder met het realiseren van je website of webshop in WordPress. Bel 050 – 210 10 14 voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.