Samen met een WordPress specialist in een dag je eigen professionele webshop maken

De training ‘Webshop In Een Dag’ geeft je de kennis en de middelen om zelfstandig een doelgerichte en professionele WordPress (Woocommerce) webshop te maken in je eigen specifieke huisstijlkleuren. Een interactieve WordPress Webshop In Een Dag training vol praktische oefeningen en direct toepasbare tips, technieken en inzichten.

online-marketing-training-groningen-ivendo-2

Stap voor stap én zonder technische kennis!

Wil je je eigen webshop maken en actueel houden? Of wil je snel een webshop online zetten voor een specifieke actie of project? Wordt je bestaande webshop onvoldoende gevonden door Google en je weet niet hoe je dat kunt oplossen? Weten hoe je je webshop optimaal vindbaar maakt voor zoekmachines en potentiële klanten? Dit alles – onder begeleiding van een specialist – stap voor stap én zonder technische kennis?

De training WordPress ‘Webshop In Een Dag’ geeft je de kennis en de middelen om zelfstandig een doelgerichte en professionele webshop te maken in je eigen specifieke huisstijlkleuren. Je leert Social Media in te zetten om onder de aandacht te komen van potentiële klanten en je webshopbezoekers aan te zetten tot de gewenste actie.

Je denkt misschien “Hoe kun je nu een goede webshop in een dag maken?”. Door voorafgaand aan de training het voorbereidingspakket te maken en deze gezamenlijk door te spreken kunnen we op de bouwdag zelf actief aan de slag. Daarnaast hebben wij 10+ jaar ervaring met WordPress webshops en weten wij precies wat er nodig is voor een webshop die bij jou past.

Waarom een WordPress Webshop In Een Dag training?

 • Onder begeleiding van een WordPress (Woocommerce) specialist leer jij zelfstandig een webshop maken. Ook na de training kun je zelfstandig de webshop onderhouden en actueel houden, zonder steeds de hulp in te schakelen van een webbouwer. Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar en denken we graag met je mee.
 • Met WordPress / Woocommerce als Content Management Systeem (CMS) kun je zelfstandig een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken en zijn de mogelijkheden qua functionaliteiten als o.a. het plaatsen van tekst, foto’s, video’s, producten, acties, aanbiedingen, Google Maps, Social Media, formulieren, nieuwsberichten, nieuwsbrief, agenda, blog, portfolio, fotoalbum etc.. met een paar muisklikken te realiseren. Hoe dit werkt leer je tijdens de training.
 • WordPress is Open Source. Dat betekent dat de software wereldwijd onderhouden wordt door een grote groep specialisten/ ontwikkelaars. Dankzij al deze programmeurs wordt ervoor gezorgd dat WordPress stabiel blijft, met de tijd meegaat en er regelmatig (beveiliging)updates komen. Open Source betekent dat je niet afhankelijk bent van een webbouwer. Closed Source software is een (software)systeem dat vaak door een webbouwer/ softwarebureau zelf is gemaakt en wordt onderhouden en waarbij je wel afhankelijk bent en blijft van de ontwikkelaar. Denk hierbij ook aan online programma’s als WIX, JIMDO en STRATO. Bij een eigen gemaakt systeem zijn de mogelijkheden beperkt en kosten nieuwe functionaliteiten vaak (veel) geld, omdat de webbouwer/ ontwikkelaar deze (klantspecifiek) moet ontwikkelen.

In één dag je professionele webshop maken

Voorbereidingspakket en samen brainstormen (½ dag)
We plannen een datum in waarop we samen je WordPress (Woocommerce) webshop gaan bouwen. Na aanmelding ontvang je een voorbereidingspakket. Door een aantal vragen te beantwoorden en na te denken over het gewenste resultaat en de inhoud van je webshop, ben je in staat om je webshop in een dag te maken. Aan de hand van dit voorbereidingspakket heb je een persoonlijk gesprek met één van onze WordPress/ Woocommerce specialisten. We stellen kritische vragen over je doelgroep en product/ dienst om gezamenlijk tot een actieplan te komen.

Bouwdag en de oplevering (1 dag)
Op de dag van de training werk je samen met jouw eigen WordPress (Woocommerce) specialist aan je webshop. Je leert o.a.hoe je je eigen webshop maakt, hoe je webteksten/ productteksten op een juiste manier schrijft voor een optimale vindbaarheid én je ontdekt hoe je Social Media op een slimme en doelgerichte manier inzet ter promotie van je webshop. Aan het eind van de dag wordt je webshop opgeleverd. Je kunt kiezen of je de webshop eerst op een testomgeving laat draaien, zodat je er inhoudelijk – thuis of op je werk – verder aan kunt werken of dat deze direct online wordt gezet op een door jou gekozen domeinnaam. Welke optie je ook kiest: je gaat naar huis met je eigen webshop.

Terugkommoment (½ dag)
Nadat je de webshop hebt afgebouwd en volledig hebt gevuld maken we een afspraak voor een terugkommoment. We lopen dan samen de gehele webshop door, maken we de juiste instellingen én zetten we de webshop online op het door jou gewenste domeinnaam.

Een webshop maken in 1 dag? Ik geef toe ik was wat sceptisch. Maar de omschrijving van de training was zo interessant dat ik contact heb opgenomen. Na het gesprek met Patrick heb ik mij aangemeld. Hij stuurde mij een voorbereidingsdocument en waardevolle artikelen om mij in te verdiepen en goed voorbereid te zijn. Patrick heeft mij niet alleen geholpen met de ontwikkeling van mijn webshop, maar ook met het helder maken wat mijn product onderscheidend maakt t.o.v. mijn concurrenten en hoe we juiste deze punten kunnen communiceren. Ik was op zoek naar het zelf kunnen maken van een webshop maar kreeg zoveel meer. Marketingadvies, Social Media tips, tips m.b.t. het vindbaar maken van mijn producten in zoekmachines en feedback op het aanscherpen van mijn boodschap/ missie. Patrick is ontzettend geduldig, legt het graag tien keer uit (ik ben niet zo heel handig met computers) en is een fijn persoon om mee samen te werken. Aanrader!

Anja van der Wal, verkoop van diervriendelijke cosmeticaproducten

Wat leer je tijdens de Webshop In Een Dag training:

 • WordPress als Content Management Systeem (CMS)
 • Woocommerce als webshop functionaliteit
 • Gepersonaliseerde responsive vormgeving a.d.h.v. je huisstijl
 • Optimaal werken met widgets, plug-ins en thema’s
 • Praktische instructie voor het zelfstandig beheren van de webshop
 • O.a. pagina’s, teksten, video’s en afbeeldingen plaatsen
 • Plaatsen van producten, categorieën, acties en aanbiedingen
 • Aspecten van zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • De integratie van Social Media op je website
 • (Online)marketingadvies; hoe promoot je je webshop
 • Betaalproviders integreren als o.a. iDeal, Paypal en op factuur
 • Teksten schrijven a.d.h.v. het ‘Online Marketing SLP-model©’.

De Webshop In Een Dag training is voor iedereen die op een inspirerende en interactieve manier zelf een webshop wil leren maken.

De training ‘Webshop In Een Dag‘ is voor een ieder die (snel) een professionele webshop online willen hebben of hun ‘oude’ webshop willen moderniseren. Met praktische tips en persoonlijke begeleiding word je op weg geholpen naar een complete webshop met een vormgeving aansluitend bij je huisstijl, een duidelijke navigatiestructuur en geoptimaliseerd voor vindbaarheid.

De Webshop In Een Dag training is een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Je mag hierbij 1 extra deelnemer gratis meenemen die je helpt met de verdere uitwerking van de opgedane kennis of die afkomstig is van dezelfde organisatie als jij.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Ook na de Webshop In Een Dag training helpen wij je graag verder, wij staan voor je klaar wanneer je vragen hebt.

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met hun webshop. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot acht weken) na de training kunt bellen, mailen en/of langskomt. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

Omdat elke onderneming én elke uitvoering van een webshop anders is, is de WordPress Webshop In Een Dag training een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je specifieke vragen. Niet achterover leunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Data en locatie

Datum In Overleg (maatwerk)

Data wordt gezamenlijk na aanmelding / in overleg ingepland.

Investering & trainingsvorm

 • 1-op-1 training (maatwerk): €697,- *
  Je eigen sparringpartner, brainstormpartner én privé trainer in één!

De investering geldt voor de webshop inclusief alle ontwerpen, begeleiding, praktische instructie en bouw. Geen extra kosten of verrassingen! Dat is inclusief brainstorm van tevoren en acht weken ondersteuning na oplevering. Tegen meerprijs verzorgen wij ook de domeinnaamregistratie, de hosting en de updates van jouw WordPress webshop.

Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4