Ja, we hebben hem zelf ook.
Zo’n slotje in de adresbalk.

Dit betekent dat de complete website (extra) goed is beveiligd. Met een SSL-certificaat wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. Op het internet gaat data onversleuteld over het internet. Normaal gesproken is dat geen enkel probleem, behalve als het gaat om financiële transacties, het invoeren van (klant,- inlog,-) gegevens en andere vertrouwelijke informatie.

wordpress-webshop-website-groningen-02

Veilige verbindingen met SSL certificaten

Beveiliging van websites, webshops en webapplicaties is van groot belang. Aan de ene kant omdat er steeds meer virussen en hackers actief zijn die veel schade kunnen toebrengen aan je website, webshop of webapplicatie, aan de andere kant om de gegevens van gebruikers (je klanten/ je webbezoekers) te beschermen. Cybercriminaliteit is er al sinds het ontstaan van het internet, maar cybercriminelen worden steeds inventiever. Niet langer richten cybercriminelen enkel hun pijlen op grote ondernemingen en bedrijven, maar iedere website / webshop / webapplicatie is een doel voor kwaadwilligen.

Een SSL-certificaat is een belangrijk veiligheidsmiddel

Je hebt het misschien al eens gezien tijdens het internetten. Een SSL-verbinding is te herkennen aan “https://” in plaats van “http://” in de adresbalk van de internetbrowser. Het https-protocol garandeert een veilige verbinding voor je webbezoekers, maar kent meer voordelen zoals een veilige uitstraling voor bezoekers. De Nederlandse wet verplicht ondernemers om de gegevensuitwisseling met klanten te beveiligen via SSL-certificaten. Daarnaast straalt het vertrouwen uit en zoekmachines als Google geven websites/ webshops met een SSL verbinding voorrang in de zoekresultaten t.o.v. websites zonder ‘slotje’.

wordpress-website-woocommerce-webshop-groningen-2020-1

Wat nemen wij uit handen?

Van de aanvraag van het SSL-certificaat tot de installatie ervan op de webserver (hosting) en de implementatie van het SSL-certificaat op je WordPress website / Woocommerce webshop. Wij nemen alles uit handen. Een SSL-certificaat aanvragen is niet moeilijk en binnen een paar minuten gedaan. Echter komen er nogal wat stappen en aanpassingen aan je WordPress website/webshop en hosting bij kijken om ook daadwerkelijk van het SSL-certificaat gebruik te maken. Ook zoekmachines als Google moeten weten dat je website of webshop gebruik maakt van een SSL-certificaat zodat je optimaal vindbaar bent in de zoekresultaten en bepaalde voorrang krijg in de zoekresultaten ten opzichte van je online concurrenten die geen SSL-certificaat inzetten.

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Waarom iVendo Marketing Groningen?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4