Totaal service voor SSL Certificaten

WordPress website of webshop? Wij helpen je met de beveiliging van je online communicatie.

Ja, we hebben hem zelf ook. Zo’n groen slotje in de adresbalk. Dit betekent dat de complete website (extra) goed is beveiligd. Met het Sectigo / Comodo SSL certificaat wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. Op het internet gaat data onversleuteld over het internet. Normaal gesproken is dat geen enkel probleem, behalve als het gaat om financiële transacties, het invoeren van (klant,- inlog,-) gegevens en andere vertrouwelijke informatie.

Veilige verbindingen met SSL certificaten

Beveiliging van websites, webshops en webapplicaties is van groot belang. Aan de ene kant omdat er steeds meer virussen en hackers actief zijn die veel schade kunnen toebrengen aan je website, webshop of webapplicatie, aan de andere kant om de gegevens van gebruikers (je klanten/ je webbezoekers) te beschermen. Cybercriminaliteit is er al sinds het ontstaan van het internet, maar cybercriminelen worden steeds inventiever. Niet langer richten cybercriminelen enkel hun pijlen op grote ondernemingen en bedrijven, maar iedere website / webshop / webapplicatie is een doel voor kwaadwilligen.

Een zogeheten SSL-certificaat is op het moment een belangrijk veiligheidsmiddel. Je hebt het misschien al eens gezien tijdens het internetten. Een SSL-verbinding is te herkennen aan “https://” in plaats van “http://” in de adresbalk van de internetbrowser. Afhankelijk van het type certificaat zie je of een (groen) slotje of een (groene) slotje en in de adresbalk de een bedrijfsnaam. Het https-protocol garandeert een veilige verbinding voor je webbezoekers, maar kent meer voordelen zoals een veilige uitstraling voor bezoekers. De Nederlandse wet verplicht ondernemers om de gegevensuitwisseling met klanten te beveiligen via SSL certificaten. Daarnaast straalt het vertrouwen uit én zoekmachines als Google hebben aangekondigd dat websites/ webshops met een SSL verbinding voorrang krijgen in de zoekresultaten t.o.v. websites zonder ‘groen slotje’.

Wat nemen wij uit handen?

Van de aanvraag van het SSL certificaat tot de installatie ervan op de webserver (hosting) en de implementatie van het SSL certificaat op je WordPress website / Woocommerce webshop. Wij nemen alles uit handen. Een SSL certificaat aanvragen is niet moeilijk en binnen een paar minuten gedaan. Echter komen er nogal wat stappen en aanpassingen aan je WordPress website/webshop en hosting bij kijken om ook daadwerkelijk van het SSL certificaat gebruik te maken. Ook zoekmachines als Google moeten uiteindelijk weten dat je website of webshop gebruik maakt van een SSL certificaat zodat je optimaal vindbaar bent in de zoekresultaten en bepaalde voorrang krijg in de zoekresultaten ten opzichte van je online concurrenten die geen SSL certificaat inzetten.

Welke SSL certificaten leveren wij


Uitgebreide validatie én groene adresbalk

Voor webshops en commerciële websites

  • Optimale beveiliging
  • Herkenbare groene adresbalk met bedrijfsgegevens
  • Controle domeinnaamhouder, bedrijfsgegevens én aanvrager
  • Hoger in Google bij gebruik op de hele website

Validatie zonder groene adresbalk

Voor publieke websites zonder commercieel doel

  • Beveiligde verbinding, herkenbaar aan het slotje
  • Controle van bedrijfsgegevens
  • Hoger in Google bij gebruik op de hele website

Validatie zonder groene adresbalk

Voor niet-publieke websites

  • Beveiligde verbinding, herkenbaar aan het slotje
  • Hoger in Google bij gebruik SSL op hele website

Geinteresseerd in een SSL certificaat?
Neem dan contact met ons op: 050 – 210 10 14.