Met Elementor maak je in een eenvoudig je eigen professionele WordPress website

De zogenaamde ‘blokken’ binnen Elementor zijn vooraf ontworpen sectiesjablonen die eenvoudig in elke pagina kunnen worden gebruikt. Blokken bestaan uit diverse ‘elementen’ zoals: referenties, call-to-action, knoppen, tabellen, blogbericht, afbeelding, video, formulieren en meer.

ivendo-online-marketing-groningen-8

Zonder programmeerkennis een professionele WordPress website maken?

Ben je zelf bezig met het maken en/of onderhouden van een WordPress website met Elementor? Dan weet je dat Elementor een WordPress plug-in is waarmee je op een snelle en visueel manier je website kunt maken/aanpassen zonder programmeerkennis.

Maar hoe werkt WordPress Elementor? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Hoe zet je deze mogelijkheden zo optimaal mogelijk in? En wat moet je juist niet doen? Tijdens de cursus WordPress Elementor leer je de mogelijkheden van WordPress Elementor. De cursus WordPress Elementor is interessant voor iedereen die WordPress websites wil leren bouwen zonder kennis van programmeren.

Slepen, loslaten, vullen.. klaar!

WordPress Elementor Page Builder werkt met een zogeheten ‘drag & drop builder’. Een systeem waarmee je eenvoudig en visueel de indeling van een pagina ontwerpt. Je hebt hiervoor geen enkele technische kennis nodig. Een contactformulier rechts bovenin? Een afbeelding over de volledige breedte van je website? Tekst op elke gewenste plek? Het kan allemaal. Simpelweg door de betreffende optie te verslepen naar de gewenste plek op de pagina.

De WordPress Elementor Page Builder werkt naadloos met alle WordPress thema’s en alle bekende WordPress plug-ins zoals SEO Yoast, Google Analytics, Woocommerce, ContactForm7, Gravity Forms etc..

Wat leer je tijdens de cursus WordPress Elementor:

  • WordPress als Content Management Systeem (CMS)
  • Optimaal werken met WordPress Elementor Page Builder
  • Optimaal werken met widgets, plug-ins en thema’s
  • O.a. pagina’s, teksten, video’s en afbeeldingen plaatsen
  • Elementor templates indelen én inrichten
  • Aspecten van zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • De integratie van Social Media op je website

De cursus WordPress Elementor is voor iedereen die zelf aan de slag wil met het maken van een WordPress website

De WordPress Elementor training is een 1-op-1 maatwerk training, dat betekent persoonlijke aandacht. Met praktische tips en persoonlijke begeleiding word je op weg geholpen naar een complete website met een vormgeving aansluitend bij je huisstijl, een duidelijke navigatiestructuur en geoptimaliseerd voor vindbaarheid.

Je leert hoe je volledig zelf je WordPress website met Elementor kunt maken. Met WordPress als Content Management Systeem kun je zelfstandig onbeperkt aantal pagina’s aanmaken en zijn de mogelijkheden qua functionaliteiten als o.a. Google Maps, Facebook- Twittertijdslijn, formulieren, nieuwsberichten, nieuwsbrief, agenda, blog en een fotoalbum/ portfolio met een paar muisklikken te realiseren.

Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Door de praktische opzet kunnen zowel absolute beginners als gevorderden profiteren van deze training.

Maak onder begeleiding van een WordPress specialist je eigen WordPress website met Elementor. Inclusief 1 maand nazorg en ondersteuning!

De meeste cursisten gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met hun website. Op dat moment kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons (tot vier weken) na de training kunt bellen. Heb je daarna meer ondersteuning nodig dan maken we hiervoor gezamenlijk een plan.

De WordPress Elementor training is een persoonlijke 1-op-1 maatwerk training. Dit omdat elke onderneming én elke uitvoering van een website anders is. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je specifieke vragen. Niet achteroverleunen en een handleiding meekrijgen maar actief doen en ervaren.

Data en locatie

Datum In Overleg (maatwerk) – Groningen

Data wordt gezamenlijk na aanmelding ingepland.

Investering & trainingsvorm

  • 1-op-1 training (maatwerk): €197,-
    Je eigen sparringpartner, brainstormpartner én privé trainer in één!

Genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4