WordPress Webdesign Groningen

Goed vindbaar, doelgericht design én een makkelijk Content Management Systeem.

Een website laten maken door iVendo Marketing? Wij ontwikkelen professionele websites voor bedrijven, organisaties, ZZP bedrijven en starters. De websites die we opleveren zijn doelgericht vormgegeven, eenvoudig zelf te beheren met WordPress als zogeheten Content Management Systeem (CMS) en zijn optimaal vindbaar in zoekmachines als Google.

Je wilt een website laten maken, maar weet nog niet precies hoe de website eruit moet gaan zien en wat er precies op moet komen te staan? Wij helpen je graag. Samen gaan we bekijken wat voor soort website je nodig hebt. Een website voor een evenement, een website voor je bedrijf, een website voor een project. Wat voor soort website het ook wordt, we hebben regelmatig contact met elkaar en betrekken je in elke stap van het proces. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je zoekt én nodig hebt.

Waarom iVendo Marketing?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft. Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

Vrijblijvend een afspraak maken?

iVendo Marketing Groningen
Kieler Bocht 5
9723 JA Groningen

T: 050 210 10 14
E: info@ivendo.nl

Contact opnemen

wordpress-webdesign-groningen-2121

Voorbeelden van ons werk

Optimaal vindbaar

Je website goed vindbaar in zoekmachines

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de website goed geïndexeerd wordt door zoekmachines als Google. Hierdoor is de website goed voor vindbaar voor potentiële klanten.

Doelgerichte vormgeving

Gericht op de gewenste actie!

Je website wordt door ons doelgericht vormgegeven. Dat houdt in dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken en direct actie kunnen ondernemen. Aankoop. Contact opnemen.

Content Management Systeem

Zelf je website beheren

Wij ontwikkelen websites met WordPress als Content Management Systeem (CMS). Je kunt zelf je website onderhouden a.d.h.v. een praktische instructie. O.a. pagina’s, afbeeldingen en nieuws toevoegen.

Vormgeving en functionaliteit op maat

Elke website die we bouwen ontwikkelen we op maat met een unieke vormgeving, functionaliteiten en mogelijkheden. De website en deze functionaliteiten bouwen we in het geavanceerde WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld. En met een goede reden: het beheer is gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief. Daarnaast zijn er voor WordPress een enorme hoeveelheid functionaliteiten/ plug-ins beschikbaar, waardoor veel standaard oplossingen snel te realiseren zijn. Met WordPress als Content Management Systeem kun je je eigen website heel eenvoudig bijhouden en optimaliseren. Met dit CMS verzeker je je van een stabiel, snel en veilig website beheersysteem dat door tienduizenden bedrijven wordt gebruikt.

Optimaal geschikt voor mobiel

Bijna onnodig om te melden, maar omdat we er toch nog vragen over krijgen melden we het toch. Elke WordPress website die we bouwen wordt gebouwd met een zogeheten responsive design. Een website ontwikkelt volgens deze principes passen zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm (PC, MAC, mobiele telefoons én tablets). Hierdoor past het design zich optimaal aan op het scherm van de gebruiker. Optimaal gebruikersgemak voor mobiele bezoekers.

Tarieven

Wat een website gaat kosten is niet te zeggen. Een eenvoudige responsive website op maat kost ca. € 1000,- Een complexe website met unieke functionaliteiten en mogelijkheden kost een veelvoud hiervan. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen wat je nodig hebt en wat de uiteindelijke investering wordt.

Echte vormgevers ontwerpen jouw website

Een website laten maken bij iVendo Marketing betekent dat echte specialisten jouw website bouwen. Voordat we gaan bouwen nemen we contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website met je te bespreken. Op basis van jouw inbreng en onze ervaring wordt de website vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de website online gaat krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren. Een website bouwen doe je niet zo maar even. Daarom bieden wij ondersteuning bij elke stap. Ook na oplevering van je site blijven we je ondersteunen.

Bekijk voorbeelden van WordPress websites die we gemaakt hebben.

Je website laten bouwen in WordPress?


iVendo Marketing Groningen werkt elke dag met WordPress en weet wat mogelijk is. Graag helpen wij je verder met het realiseren van je website of webshop in WordPress. Bel 050 – 210 10 14 voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.