ivendo-online-marketing-groningen-8

Van concept naar design en ontwikkeling

Een website laten maken door iVendo Marketing? Sinds 2008 ontwikkelen wij professionele websites voor bedrijven, organisaties, verenigingen, ZZP-bedrijven en starters. De websites die we opleveren zijn doelgericht vormgegeven, eenvoudig zelf te beheren met WordPress als Content Management Systeem (CMS) en optimaal vindbaar in zoekmachines als Google.

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

wordpress-webshop-website-groningen-02

Vormgeving en functionaliteit op maat

Elke website die we bouwen ontwikkelen we op maat met een unieke vormgeving, functionaliteiten en mogelijkheden. De website en deze functionaliteiten bouwen we in het geavanceerde WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld. En met een goede reden: het beheer is gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief. Daarnaast zijn er voor WordPress een enorme hoeveelheid functionaliteiten/ plug-ins beschikbaar, waardoor veel standaard oplossingen snel te realiseren zijn.

Met WordPress als Content Management Systeem kun je je eigen website heel eenvoudig bijhouden en optimaliseren. Met dit CMS verzeker je je van een stabiel, snel en veilig website beheersysteem dat door miljoenen bedrijven wordt gebruikt.

Echte vormgevers ontwerpen jouw website

Een website laten maken bij iVendo Marketing betekent dat echte WordPress specialisten jouw website bouwen. Voordat we gaan bouwen hebben we gesprekken gehad m.b.t. jouw doelgroep, het schrijven van SEO-webteksten, het bepalen van zoekwoorden waarop jouw website vindbaar moet zijn etc.. Op basis van jouw inbreng en onze ervaring wordt de website vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de website online gaat krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren. Een website bouwen doe je niet zo maar even. Daarom bieden wij ondersteuning bij elke stap. Ook na oplevering van je site blijven we je graag ondersteunen.

Waarom een website laten ontwikkelen door iVendo Marketing Groningen?

  • Content Management Systeem; Wij ontwikkelen websites met WordPress als Content Management Systeem (CMS). Je kunt zelf je website onderhouden a.d.h.v. een praktische instructie. O.a. pagina’s, afbeeldingen en nieuws toevoegen.
  • Optimaal vindbaar; je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de website goed geïndexeerd wordt door zoekmachines als Google. Hierdoor is de website goed vindbaar voor potentiële klanten.
  • Doelgerichte vormgeving; Je website wordt door ons doelgericht vormgegeven. Dat houdt in dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken en direct actie kunnen ondernemen. Aankoop. Contact opnemen.
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerp, techniek, hosting, domeinnaam, social media, foto’s / beeldmateriaal, online strategie, SEO-webteksten, vindbaarheid in zoekmachines, online adverteren en website promotie. Bij afname van een website GRATIS deelname aan onze trainingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Waarom iVendo Marketing Groningen?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

Zelf doen

Wij doen het voor, jij doet het na
€ 697,-

Je volgt de training Web In Een Dag en maakt onder begeleiding je eigen website. Jij levert content (o.a. logo, teksten en afbeeldingen) aan waarna we samen een passende template uitkiezen waarin jij leert de website te maken. Tevens ontvang je de basis kennis van SEO-vindbaarheid en Social Media promotie.

Laten doen

We nemen alles uit handen
€ 2397,-

We houden een gezamenlijke brainstorm waarin we duidelijk krijgen wie je doelgroep is, wat hun probleem/ behoefte is en hoe jouw product en/of dienst een oplossing biedt. Vervolgens nemen wij je al het werk uit handen. Wij verzorgen het ontwerp en de uitstraling passend bij je huisstijl, schrijven vindbare SEO-teksten en zorgen voor beeldmateriaal en promotie van je website.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4