Op zoek naar een online marketing partner?

iVendo Marketing Groningen is een Full-service Internet Marketing Bureau en helpt sinds 2008 organisaties bij het realiseren van WordPress websites, WordPress Woocommerce webshops, Webapplicaties en het verzorgen van online marketing trainingen.

online-marketing-training-groningen

Waarom iVendo Marketing Groningen?

iVendo Marketing is een full-service internetorganisatie met een brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en webconversie in het bijzonder. Wij dragen zorg voor het grafisch ontwerp, ontwikkeling, techniek, hosting én promotie van de website / webshop, zodat de klant altijd één aanspreekpunt heeft.

Door onze marketinggerichte insteek weten wij hoe een doelgerichte website kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook na de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

iVendo Marketing Groningen is een hub van programmeurs en creatievelingen waarbij het team bestaat uit gecertificeerde iVendo Marketing Partners, ervaren trainers die trainingen geven op het gebied van Social Media, Online Marketing en Online Verkoop en WordPress Website / Woocommerce Webshop webdesigners en webprogrammeurs.

Optimaal vindbaar in zoekmachines, doelgericht webdesign én een makkelijk Content Management Systeem (CMS).

De WordPress websites en WordPress Woocommerce webshops die wij opleveren zijn doelgericht vormgegeven, eenvoudig zelf te beheren én zijn optimaal vindbaar in zoekmachines als Google. Als full-service internetpartner kiezen wij voor een proactieve samenwerking. Ook ná de oplevering van de website blijven wij graag in beeld.

wordpress-website-woocommerce-webshop-groningen-2020-1

Wij ontwikkelen slimme webapplicaties om (bedrijfs)processen te verbeteren.

Meer overzicht krijgen door verschillende systemen onder te brengen in een dashboard? Tijdrovende taken automatiseren? Je kennis omzetten in een online training met leeromgeving/ klantenportaal? Communiceren met klanten en het delen van documenten? Wij gaan graag aan de slag om jouw online oplossing te realiseren.

Praktisch, actief doen én ervaren!

Doordat we werken met kleine groepen zijn onze trainingen praktisch en doelgericht. Je ontvangt veel persoonlijke aandacht en is er voldoende ruimte voor specifieke vragen. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en zijn gericht op kennisoverdracht uit de (eigen) praktijk.

ONZE KLANTEN

Een greep uit onze
700+ klanten

Wij leveren al ruim 15 jaar websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven, organisaties, verenigingen en zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en de overheid.

Wij helpen je verder!

Heb je vragen over het realiseren van een doelgerichte website / webshop of over onze software waarmee wij online applicaties maken? Of wil je weten welke training aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4