Maatwerk training volgen?

Volledig afgestemd op jouw marketing- en communicatiedoelstellingen

Ontvang specifieke kennis

  • Geheel op maat ontwikkeld
  • Actief doen, praktisch en doelgericht
  • Gericht op de specifieke wensen van de cursist(en)
  • Kennis ontvangen waar daadwerkelijk behoefte aan is
  • Direct toepasbaar in de uitvoering van je onderneming

iVendo Marketing verzorgt vanuit de iVendo Marketing Academy trainingen en workshops. Onze praktische trainingen en workshops zijn direct toepasbaar in de uitvoering van je onderneming. Doordat we werken met kleine groepen zijn onze trainingen praktisch en doelgericht. Naast het reguliere trainingsaanbod biedt iVendo Marketing ook de mogelijkheid een training op maat te verzorgen.

Incompany en 1-op-1 maatwerk

Tijdens onze trainingen proberen wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de cursisten. De persoonlijke begeleiding van onze trainers en de beperkte omvang van de groepen dragen hier zorg voor. Maatwerk trainingen onderscheiden zich van de reguliere trainingen door de inhoud. Deze trainingen zijn geheel op maat ontwikkeld voor de deelnemer die deelneemt aan de training. De inhoud is dus geheel aan jou (en je collega’s). Wij brengen graag je wensen in kaart. Naar aanleiding hiervan wordt het programma samengesteld en ontvang jij – en je collega’s – de kennis waar daadwerkelijk behoefte aan is.

Incompany training

Volledig afgestemd op jouw marketing- en communicatiedoelstellingen

Jezelf en je collega’s volledig laten (bij)scholen? Vooraf bespreken wij de onderwerpen zodat de training gericht is op jouw vraagstukken. Op deze manier wordt er getraind op jouw specifieke situatie zodat jij en je collega’s direct de kennis kan toepassen. Om de training voor iedere deelnemer praktisch en interessant te houden vormen wij de groepen niet groter dan 8 deelnemers. Bij dit aantal is er voldoende ruimte voor vragen en interactie.

1-op-1 maatwerk training

Je eigen sparringpartner, brainstormpartner én privé trainer in één!

Is je kennis al aardig op peil? Maar heb je specifieke vragen? Dan is een 1-op-1 maatwerk training de ideale manier om je kennisniveau te verhogen. De inhoud van de training wordt in overleg met jou samengesteld. Met welke vragen loop je rond? Waar zou je graag meer kennis van hebben? Waar kunnen wij jou verder mee helpen? Tijdens een 1-op-1 training is het mogelijk 1 extra deelnemer GRATIS aan te melden die je helpt met de verdere uitwerking van de opgedane kennis of die afkomstig is van dezelfde organisatie als jij.

Meer informatie over een Incompany of een 1-op-1 maatwerk training?


Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Bel met Arjan Vos op telefoonnummer 050 210 10 14 of stuur je bericht naar: maatwerk@ivendo.nl.