ivendo-online-marketing-groningen-8

Kolibri WordPress koppeling
voor makelaars

Maak je als makelaar gebruik van Kolibri? Heb je een WordPress website? Of denk je erover om een nieuwe (WordPress) website te laten ontwikkelen? Dan is de Kolibri WordPress koppeling een must.

Voorbeeld weergave zoekfilter en aanbod

kolibri-wordpress-makelaars-website-woning-aanbod-1

Naast de voordelen qua vindbaarheid is ook de uitstraling/ presentatie van woningen / objecten vele malen beter en gebruikersvriendelijker!

Automatisch plaatsen/ synchronisatie van woningen

Zoek,- filteropties zijn op maat op te zetten

Optimaal voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Geheel in je eigen (website)huisstijl

Geselecteerde objecten uitlichten

Op de hoogte blijven door (zoek)alerts

Direct een afspraak voor bezichtiging inplannen

Automatische bevestiging bij inschrijven zoekopdracht

Delen op Social Media als Facebook, LinkedIn en Twitter

Naast de voordelen qua vindbaarheid is ook de uitstraling/ presentatie van woningen / objecten vele malen beter en gebruikersvriendelijker!

Een moderne WordPress website en een koppeling met het door veel makelaarskantoren gebruikte Kolibri, vormen de basis voor een succesvolle presentatie van woningen / objecten. iVendo Marketing Groningen heeft daarvoor de juiste kennis, samenwerkingspartners en expertise in huis.

De Kolibri WordPress koppeling verwerkt direct (real-time) wijzigingen vanuit het Kolibri CRM softwarepakket. Hierdoor wordt de ingevoerde informatie rechtstreeks zichtbaar op je website inclusief media (afbeeldingen /video) en specificaties in je eigen (website)huisstijl. Daarnaast is het ook veel beter voor de vindbaarheid in zoekmachines (SEO) als Google.

Kolibri implementeren in je WordPress website?

De maatwerk koppeling zorgt ervoor dat alle gegevens van een woning/ object real-time worden opgehaald en opgeslagen in de website. Woningen/ objecten worden daarmee automatisch gesynchroniseerd met je WordPress website. Dit heeft als voordeel dat je zelf de uitstraling/ presentatie van je woningen/ objecten kan bepalen en je niet afhankelijk bent van de beperkte standaardmogelijkheden.

Als makelaarskantoor straal je hiermee je eigen identiteit uit. De presentatie van woningen / objecten wordt hierdoor aantrekkelijker en zoekmachine-vriendelijker. Alle data staat op je website en kan gevonden worden door zoekmachines als Google en door potentiële kopers.

Voorbeeld weergave woning / object

kolibri-wordpress-makelaars-website-woning-aanbod-5

Wij helpen je verder!

Twijfel je of de Kolibri WordPress koppeling wel is wat je zoekt? Benieuwd naar de mogelijkheden? We laten je graag de mogelijkheden zien. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis met ons te maken. We inventariseren dan graag je wensen en verwachtingen.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4