laat je marketing effectief zijn..

Na mijn studie Information Technology koos ik voor de opleiding Marketing & Vormgeving aan de Hanzehogeschool Groningen. De techniek gecombineerd met de marketing. Sinds 2000 houd ik mij bezig met internet en Online Marketing. Ik heb een enorme liefde en passie voor marketing en online marketing. In contact komen en blijven met je doelgroep door deze met de inzet van Online Marketing te binden, te boeien en te activeren (iVendo BBA-strategie).

iVendo Marketing

iVendo Marketing is een onderneming gevestigd in Groningen met brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en conversie in het bijzonder.

In 2008 heb ik iVendo Marketing opgericht en help ik samen met mijn collega’s organisaties en bedrijven met het doelgericht en effectief inzetten van de mogelijkheden die internet biedt.

Lange termijn relaties

Onze klanten kiezen voor iVendo Marketing vanwege de persoonlijke benadering en het aangaan van lange termijn relaties. Geen kant en klaar concept, maar een oplossing op maat. Voor bedrijven in het MKB en ook voor start-ups en ZZP hebben wij passende oplossingen. Dit doen wij met nieuwe software, een sociale insteek en actieve business coaching.

Wat wij doen

Wij ontwerpen en ontwikkelen doelgerichte websites en webshops gericht op verkoop en naamsbekendheid. Daarnaast geven wij praktische trainingen op het gebied van online marketing die onze klanten in staat stellen zelfstandig aan de slag te gaan met o.a. het optimaliseren van hun website en het doelgericht inzetten van Social Media. Online Marketing op een effectieve manier inzetten is daarbij altijd de rode draad.

Delen van kennis!

Mijn grootste passie is het delen van kennis. Ik geniet er van wanneer ik door het delen van mijn kennis mensen kan inspireren en activeren om meer resultaat uit hun onderneming te halen. Als spreker wordt ik dan ook veel gevraagd om over Social Media, Online Marketing en gelieerde onderwerpen te spreken.

Arjan is zijn vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik zeer culinair geïnteresseerd, vooral de buitenlandse keuken. Ik ben altijd veel bezig met muziek. In muziek vind ik inspiratie. Over mijn muzieksmaak valt nog wel eens te twisten volgens mijn collega’s. Nederlandstalig, Blues, Pop en lokale muziekbandjes; ik geniet ervan!

Persoonlijk kennismaken? Neem contact met mij op.

[space]

Volg mij op Social Media: + Twitter + Google+ + LinkedIn + Facebook
Kom met mij in contact: Tel. (050) 210 10 14 of stuur een bericht.

[space]

Een mensen-mens vol humor

“Arjan is een mensen-mens vol humor en denkt graag met je mee. Hij heeft een onuitputtelijke kennis van Internet Marketing en Online Verkoop. Als trainer neemt hij je graag mee aan de hand, stap voor stap én met veel praktische voorbeelden. Motiveert door zijn enthousiasme om actiever te ondernemen op het internet”.

Online Marketing SLP-model & BBA-strategie

Het iVendo SLP-model is een model om websites dusdanig in te richten dat deze optimaal vindbaar zijn voor zoekmachines en bezoekers aanzetten tot de gewenste actie. Door de inzet van de iVendo BBA-strategie ben je als onderneming in staat om je doelgroep te binden, te boeien en te activeren en je doelgroep in te zetten als online ambassadeur.

[space]

Persoonlijke kennismaking

[contact_form name=”ivendocontactarjan”]

Afspraak maken