Leestijd: < 1 minuut

Wanneer is het spitsuur?

Als je weet wanneer jouw Twitter volgers online zijn kun je natuurlijk gericht je Tweets op het juiste moment versturen. Om te bepalen wanneer je volgens actief zijn, gebruiken wij hiervoor Tweriod. Tweriod maakt een analyse aan de hand van jouw tweets en de tweets van je volgers. De Tweriod analyse bestaat uit een grafiek op doordeweekse dagen, weekends en een combinatie hiervan. En zelfs een grafiek waarin je het meest ‘gementioned’ wordt.

Het gebruik van Tweriod is gratis. Als je veel volgers hebt kan het wel een tijdje duren voordat de analyse beschikbaar is. Je hoeft niet te wachten op de analyse, je krijgt een e-mail en een DM op te Twitter account. Zorg dat de juiste timezone bekend is in je Twitteraccount, anders krijg je vreemde statistieken te zien.

Wanneer zijn jouw Twitter volgers actief?
Analyseer het met Tweriod en laat het ons weten.
Patrick Warmelink - iVendo Marketing

Patrick is oprichter en eigenaar van iVendo Marketing. Zijn specialisme is online marketing, websiteontwikkeling en zoekmachine optimalisatie. Sinds 2002 helpt hij organisaties met het doelgericht inzetten van de mogelijkheden die internet biedt. Naast het geven van trainingen coacht Patrick startende ondernemers die effectief met hun onderneming willen starten.

Meer over – Volg Patrick op Twitter: @warmelink en Google+

Comments are closed.