laat uw marketing effectief zijn..

Als Marketeer ben ik geïnteresseerd in alle aspecten van marketing: Online en Offline Marketing, Website Ontwikkeling, Social Media Marketing en Online Verkoop. Mijn expertise is Online Marketing.

Meerwaarde

Ik ben ervan overtuigd dat marketing waarde moet genereren en geen kostenpost moet zijn. Onze klanten kiezen voor iVendo Marketing vanwege onze persoonlijke benadering en het aangaan van lange termijn relaties.

Ik help zelfstandigen, professionals en specialisten (denk aan: adviseurs, ondernemers, trainers, coaches, fotografen en webdesigners) internet en internet marketing effectief toe te passen. Hun doelen zijn o.a. meer naamsbekendheid, meer omzet, meer inschrijvingen, meer downloads, meer bezoekers of gewoon praktische hulp.

De drie pijlers van iVendo Marketing zijn:

+ het ontwikkelen van websites en webshops
+ praktische online marketing trainingen
+ doelgerichte startersbegeleiding

Doelgerichte Websites & Webshops

iVendo Marketing ontwerpt en ontwikkelt websites én webshops die doelgericht zijn vormgegeven en gericht zijn op verkoop en naamsbekendheid. Voor bedrijven in het MKB en ook voor start-ups en ZZP hebben wij passende oplossingen. Dit doen wij met nieuwe software, een sociale insteek en actieve business coaching.

Praktische trainingen

Daarnaast hebben wij een aantal trainingen ontwikkeld die gericht zijn op Online Marketing. Ze stellen bedrijven en organisaties in staat zelfstandig actie te ondernemen op gebied van Online Marketing. Kenmerken van iVendo Marketing trainingen zijn dan ook, praktisch, actief doen en ervaren.

Geen kant en klaar concept

Er zijn veel aspecten waarmee ik jou kan helpen je (online) marketing effectiever in te zetten. Ik geloof niet in een kant en klaar concept, wel in een oplossing op maat. Het zou immers raar zijn dat je bij de dokter binnen komt en nog voordat je iets hebt gezegd, de dokter zegt: Ik zie het al en je vervolgens een recept meegeeft. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek luister ik naar wat jij nodig hebt en help jou je doelen te behalen.

Delen van kennis

Ook coach ik startende ondernemers die effectief met hun onderneming willen starten. Vaak weten ze niet waar ze moeten beginnen en of hebben niet de technische kennis om het uit te voeren. Waar ik voldoening uit haal is het delen van kennis en de positieve reacties van mijn klanten.

Persoonlijk kennismaken? Neem contact met mij op.

[space]

Volg mij op Social Media: + Twitter + Google+ + LinkedIn + Facebook
Kom met mij in contact: Tel. (050) 210 10 14 of stuur een bericht.

[space]

Een gedreven trainer

“Patrick heeft mij enthousiast gemaakt voor de moderne media en laten zien dat zoekwoorden heel belangrijk zijn voor een website. Hij is een gedreven trainer, die middels duidelijke voorbeelden de theorie uitleg. Evenals Patrick straalt ook het leslokaal orde, rust en degelijkheid uit. Kortom: professionaliteit!”

Online Marketing SLP-model & BBA-strategie

Het iVendo SLP-model is een model om websites dusdanig in te richten dat deze optimaal vindbaar zijn voor zoekmachines en bezoekers aanzetten tot de gewenste actie. Door de inzet van de iVendo BBA-strategie ben je als onderneming in staat om je doelgroep te binden, te boeien en te activeren en je doelgroep in te zetten als online ambassadeur.