effectieve webteksten
Leestijd: 2 minuten

Hoe verbeter ik een vervelend typefout in een reeds geplaatste LinkedIn aanbeveling?

Het kan iedereen overkomen. Een typefout. Ook op LinkedIn. Stel je hebt iemand een LinkedIn aanbeveling geschreven en na het plaatsen kom je erachter dat er typefout in de aanbeveling staat. Of iemand heeft je een LinkedIn aanbeveling geschreven en je komt erachter dat daar een typefout in staat. Hoe kun je dit veranderen?

Typefout in de LinkedIn aanbeveling van een ander

Je kunt zelf geen typefouten in de LinkedIn aanbeveling corrigeren die iemand anders voor je heeft geschreven. Wel kun je dat aan de persoon vragen via ‘request replacement’.

Hoe?
1) Ga naar Recommendations (PROFILE)
2) Klik op Manage bij de relevante functie
** Op het tabblad Recieved Recommendation.
3) Klik op “Request a new or revised recommendation from …”

Typefout in de LinkedIn aanbeveling die jijzelf hebt geschreven

Betreft het een typefout in een LinkedIn aanbeveling die je hebt geschreven voor een ander, kun je deze aanpassen via de optie ‘sent recommendations’.

Hoe?
1) Ga naar Recommendations (PROFILE)
2) Klik op het tabblad SENT Recommendations
3) Klik op EDIT voor de naam van de persoon voor wie je de aanbeveling hebt geschreven. Herschrijf de aanbevelingen klik uiteindelijk op SEND. Je aanbeveling wordt opnieuw aan de persoon voorgelegd om deze te plaatsen op zijn of haar profiel.

Succes.

Arjan Vos - iVendo Marketing

Arjan is oprichter en eigenaar van iVendo Marketing. Hij is gespecialiseerd in online marketing en online verkoop. Sinds 2002 helpt hij organisaties met het effectief en doelgericht inzetten van de mogelijkheden die internet biedt. Zijn grootste passie is het delen van kennis die mensen inspireren, motiveren en activeren om het maximale uit hun onderneming te halen.

Meer over – Volg Arjan op Twitter: @arjanmvos en Google+

Comments are closed.