Leestijd: < 1 minuut

Het is zover!

Eind 2010 was het al aangekondigd dat LinkedIn in het Nederlands zou worden aangeboden, maar nu is het dan zover! Dit betekent dat alle Engelstalige benamingen zoals current, past, education, recommendations naar het Nederlands vertaald zijn. En dus ook de standaard Engelstalige uitnodiging is nu in het Nederlands.. (“Ik wil u graag toevoegen aan mijn professionele netwerk op LinkedIn”). LinkedIn wordt nu in 16 talen volledig ondersteund.

Wat ga jij doen?

Ga je een extra LinkedIn profiel in het Nederlands opstellen? Of ga je de taalinstelling veranderen naar het Nederlands? Laat het ons weten en laat
je reactie achter.

Taal veranderen:
Klik onder je naam op SETTINGS, vervolgens op ACCOUNT en
daar staat de optie SELECT YOUR LANGUAGE en kies voor NEDERLANDS.

LinkedIn In Het Nederlands

Arjan Vos - iVendo Marketing

Arjan is oprichter en eigenaar van iVendo Marketing. Hij is gespecialiseerd in online marketing en online verkoop. Sinds 2002 helpt hij organisaties met het effectief en doelgericht inzetten van de mogelijkheden die internet biedt. Zijn grootste passie is het delen van kennis die mensen inspireren, motiveren en activeren om het maximale uit hun onderneming te halen.

Meer over – Volg Arjan op Twitter: @arjanmvos en Google+

5 Comments

 1. Chris schreef:

  Ik heb het uitgebreid getest en het werkt zoals het hoort. Mooi.

 2. Marc de Beer schreef:

  Super. Bedankt voor de tip. Heb me direct ingeschreven voor de cursus LinkedIn omdat ik nog veel van jullie kan leren. Marc.

 3. Herman Groen schreef:

  Aangepast naar Nederlands! Leuk!

 4. Gonda Postma schreef:

  Joepie wat een goed bericht! Ik heb mijn LinkedIn meteen in het Nederlands omgezet en dit bericht doorgegeven in mijn netwerk.. Thanks! Wedden dat hier een hoop mensen blij mee maken? Gonda Postma | iVendo | d’Raadgever

 5. Maria schreef:

  Wel even wennen om termen in het Nederlands te lezen..