Leestijd: 2 minuten

Stralen je online profielen dezelfde identiteit uit?

Ben je nog wel wie je zegt dat je bent op al je online profielen? Stralen je online profielen dezelfde identiteit uit? Op alle online profielen als LinkedIn, Facebook, Pinterest, Google+, Onderneem’t, Twitter, NetwerkenNL is het verstandig om iets over jezelf en je onderneming te vertellen. Verstandig voor je personal branding, maar ook voor een optimale vindbaarheid en online conversatie. Maar jij verandert door de jaren heen en vaak verandert je onderneming met je mee.

TIP!

Loop al je online profielen nog eens na en kijk of alle beschrijvingen en websiteadressen nog kloppen en actueel zijn. Tijd om alles te updaten en ervoor te zorgen dat je profielen overal dezelfde identiteit uitstralen. Vergeet daarbij ook de ‘contact’, ‘over bedrijf X’ en de ‘wie zijn wij’ pagina’s op je website niet.

Keuzes maken is belangrijk.

Je kunt hierbij ook een stap verder gaan. Even de tijd nemen om na te denken of je nog wel tevreden bent met je identiteit. Sla de marketing- en communicatieplannen en doelen er nog eens op na. Ga je door met de gekozen koers of ben je toe aan verandering en vernieuwing? Kies om gekozen te worden. Kies jij voor een bepaalde doelgroep, dan kiest de doelgroep voor jou. Wees specifiek en straal het uit.

iVendo Online Marketing Seminar

Een verdieping in je marketingstrategie? Geef je op voor het Online Marketing Seminar en ga een hele dag actief bezig met het optimaliseren van je Online Marketing, Social Media en Online Verkoop. Marketing Seminar: direct aan de slag = direct resultaat! Er Is Deze Dag Plaats Voor Maximaal 50 Deelnemers.

Meer informatie: Online Marketing Seminar

Comments are closed.