nummer 1 seo vraag
Leestijd: 2 minuten

Stel hier je nummer 1 SEO vraag!

Van alle facetten van Internet Marketing vind ik persoonlijk Zoekmachine Optimalisatie / SEO één van de meest interessantste onderdelen. Enerzijds om websites constant te verbeteren en op deze manier steeds meer gratis bezoekers uit zoekmachines als Google te krijgen. Anderzijds om van deze bezoekers ook daadwerkelijk klanten te maken. Want immers een bezoeker komt niet zonder reden naar jouw website.

In mijn constante onderzoek binnen SEO kom ik tot inzichten die graag met je deel via onze praktische trainingen en ik deel ook graag mijn kennis via onze kennisbank. Wat is jouw nummer 1 SEO vraag?

Wat is jouw nummer 1 SEO vraag?

Ik ben nieuwsgierig naar jouw nummer 1 vraag of uitdaging op het gebied van SEO. Ik help je namelijk graag een stap verder. Heb je een vraag over hoe je jouw website of webshop hoger in Google krijgt of hoe je meer gratis bezoekers uit zoekmachines als Google kunt krijgen? Stel die vraag dan als reactie op dit blogbericht! Ik ga zoveel mogelijk vragen direct in dit blogbericht al beantwoorden door mijn antwoorden tussen de reacties bij de betreffende vraag te plaatsen.

Klik hier om een vraag te stellen..

Patrick Warmelink - iVendo Marketing

Patrick is oprichter en eigenaar van iVendo Marketing. Zijn specialisme is online marketing, websiteontwikkeling en zoekmachine optimalisatie. Sinds 2002 helpt hij organisaties met het doelgericht inzetten van de mogelijkheden die internet biedt. Naast het geven van trainingen coacht Patrick startende ondernemers die effectief met hun onderneming willen starten.

Meer over – Volg Patrick op Twitter: @warmelink en Google+

1 Comment

  1. R schreef:

    Beste Patrick,
    Momenteel optimaliseer ik voor een bepaalde weblog de teksten. Dit weblog gaat in zijn geheel over 1 onderwerp en wil dan ook maar op 1 woord gevonden worden. Is het dan mogelijk om voor alle vier de main pages te focusen op hetzelfde trefwoord (maar wel met unieke tekst) of werkt dit averechts?
    Alvast bedankt, ben benieuwd!