Ontvang specifieke kennis

Wij verzorgen praktische trainingen en workshops waarvan de opgedane kennis direct toepasbaar is in de uitvoering van je onderneming. Doordat we werken met kleine groepen zijn onze trainingen praktisch en doelgericht. Naast het reguliere trainingsaanbod bieden wij ook de mogelijkheid een training op maat te verzorgen.

Volledig afgestemd op jouw marketing- en communicatiedoelstellingen

Tijdens onze trainingen proberen wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de cursisten. De persoonlijke begeleiding van onze trainers en de beperkte omvang van de groepen dragen hier zorg voor.

Maatwerk trainingen onderscheiden zich van de reguliere trainingen door de inhoud. Deze trainingen zijn geheel op maat ontwikkeld voor de deelnemer die deelneemt aan de training. De inhoud is dus geheel aan jou (en je collega’s). Wij brengen graag je wensen in kaart. Naar aanleiding hiervan wordt het programma samengesteld en ontvang jij – en je collega’s – de kennis waar daadwerkelijk behoefte aan is.

online-marketing-training-groningen-ivendo-2

Waarom een maatwerk training?

  • Geheel op maat ontwikkeld
  • Actief doen, praktisch en doelgericht
  • Gericht op de specifieke wensen van de cursist(en)
  • Kennis ontvangen waar daadwerkelijk behoefte aan is
  • Direct toepasbaar in de uitvoering van je onderneming

1-op-1 training

Je eigen sparringpartner, brainstormpartner én privé trainer in één!

Is je kennis al aardig op peil? Maar heb je specifieke vragen? Dan is een 1-op-1 maatwerk training de ideale manier om je kennisniveau te verhogen. De inhoud van de training wordt in overleg met jou samengesteld. Met welke vragen loop je rond? Waar zou je graag meer kennis van hebben? Waar kunnen wij jou verder mee helpen? Tijdens een 1-op-1 training is het mogelijk 1 extra deelnemer GRATIS aan te melden die je helpt met de verdere uitwerking van de opgedane kennis of die afkomstig is van dezelfde organisatie als jij.

Incompany training

Volledig afgestemd op jullie marketing- en communicatiedoelstellingen

Jezelf en je collega’s volledig laten (bij)scholen? Vooraf bespreken wij de onderwerpen zodat de training gericht is op jullie vraagstukken. Op deze manier wordt er getraind op jullie specifieke situatie zodat jij en je collega’s direct de kennis in de praktijk kunnen toepassen. Om de training voor iedere deelnemer praktisch en interessant te houden vormen wij de groepen niet groter dan 8 deelnemers. Bij dit aantal is er voldoende ruimte voor vragen en interactie.

Onze klanten beoordelen ons met een

op basis van 3674 beoordelingen

9.4