Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Uitstekende voorbereiding staat aan de basis van succes, maar alleen met bevlogen teamleden haal je ook echt de top.
Met dit citaat van Ronald Naar, Nederlands bergbeklimmer, wil ik mijn ervaringen met iVendo Marketing beschrijven. Arjan en Patrick zijn tezamen een bevlogen team, maar vormen dit ook met de klant. Ze denken actief mee en zijn zeer betrokken bij het project. Een gouden team met een prima website als resultaat.
Richard PrinsICT-coördinatorCampus Winschoten

Metaforen en praktijksituaties
Arjan heeft een LinkedIn training verzorgd voor medewerkers van het Ondernemerstrefpunt. Naast kennis van het onderwerp weet Arjan op zeer inspirerende wijze je te stimuleren om LinkedIn zakelijk in te zetten. Hierbij maakt hij veel gebruik van metaforen en praktijksituaties, waardoor de materie tot leven komt en beklijft. Zijn stijl van workshop leiden is aandachtsvol en zeer verfrissend.
Irma NoorbergenOndernemerstrefpunt

Verder bouwen op de kennis die je al hebt
Een goede training waarbij er goed wordt ingespeeld op de kennis die je al in huis hebt, en op de zaken die juist meer uitleg nodig hebben. Veel inspiratie opgedaan, ook door de heldere en enthousiaste uitleg van Patrick met veel voorbeelden uit de praktijk.
Marjon HilgengaBijzondere Locaties Groningen

Gewoon doen!
“Een boek is niet om te lezen, maar om te doen. Dat geldt ook voor een website” vertelde Arjan bij het iVendo Internet Marketing Seminar. Dat is ook van toepassing op het seminar zelf. Doen, doen, doen en ondertussen heel veel leren over internet marketing. Geen droge theorie of strategie die vooral door hele grote bedrijven toegepast kan worden. Wel een groot aantal tips, inzichten en voorbeelden die elke zelfstandig ondernemer vrijwel direct kan toepassen. Kortom: dit seminar moet je gewoon DOEN!
Erwin de BeerDreamsmatter.nl

Minimaal 1x kennis maken met iVendo
Ik heb Arjan leren kennen als een inspirerende spreker tijdens de “Marketing Seminar” georganiseerd door zijn bedrijf iVendo Marketing in Groningen. Zelfs als je denkt een meer dan gemiddelde kennis te hebben van bijvoorbeeld LinkedIn weten Arjan en zijn collega’s je keer op keer te verbazen door je weer nieuwe dingen te laten zien. Ik adviseer een ieder om minimaal 1x kennis te maken met iVendo Marketing.
Roland TelContactConsultancy

De Prezi training was super praktisch!
De Prezitraining was zo praktisch, dat je na een ochtend al een mooie en duidelijke presentatie kunt maken in Prezi. Voorafgaand aan de training had ik weinig kennis van de tool Prezi. Door de training die maar een ochtend duurde kon ik al goed uit de voeten met Prezi. Trainer Arjan Vos heeft ons goed wegwijs gemaakt in Prezi. Het was een praktische training waarbij je na een korte, duidelijke uitleg per onderdeel het zelf mocht toepassen en er goed zelf mee kon testen. De training heeft mij gegeven waar ik op gehoopt had: mooie en duidelijke presentaties met Prezi maken. En het heeft maar weinig tijd gekost om het goed te leren. Heel effectief! Echt een aanrader!
Gerlinde van der HoltPro-Time Broadcast Content