Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Enthousiast voor moderne media
Ik heb een zoekmachine marketing training bij Patrick gedaan. Hij heeft mij enthousiast gemaakt voor de moderne media en laten zien dat zoekwoorden heel belangrijk zijn voor een website. Sinds Patrick met mijn website bezig is geweest zijn de aantallen bezoekers omhoog geschoten. Patrick is in staat om iemand die totaal geen verstand van de moderne media heeft, toch deze persoon hiervoor enthousiast te maken.
Eddy HuitsingNVM makelaar Groningen

Klein prijsje, enthousiaste trainer
Ik ben flink onder de indruk van de iVendo Seminar die ik vandaag bijwoonde. Heel veel nuttige, praktische, begrijpelijke en toepasbare informatie meegekregen over hoe je de vindbaarheid en populariteit van je website kunt vergroten en hoe je je Social Media optimaal kunt benutten. Voor een klein prijsje, met een enthousiaste trainer en goed georganiseerd. Kortom: een absolute aanrader!!
Gerdien Breimer

Persoonlijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van iVendo. iVendo heeft een persoonlijke benadering, deelt veel kennis, durft kritisch te zijn, is modern en biedt een uitgebreid, maar zeer gebruiksvriendelijk CMS. Afspraken worden nagekomen en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Bovendien reageert iVendo snel op vragen en denkt echt met je mee. Tel daarbij op de prettige samenwerking en je begrijpt waarom wij voor iVendo gekozen hebben.
Martijn PilonMarketing ManagerGroningen Seaports

Een goede, zeer praktijkgerichte training.
Voor mijn bedrijf had ik een zakelijke Facebook pagina gemaakt. Toch niet helemaal tevreden hierover en daarom naar deze training. Tijdens de trainingsdag veel tips en adviezen gekregen van Patrick. Door het kleine groepje veel persoonlijke aandacht. Meestal ben je gaar aan het einde van een cursusdag maar mede dankzij de inbreng van Patrick had ik nog langer door kunnen gaan. Nu druk bezig e.e.a. in praktijk te brengen. Ik kan de trainingen van iVendo Marketing zeker aanraden.
Jelle Joekemameubelopmaatkopen.nl

Whow ! Mooi !
Ik werk veel met powerpoint voor het geven van presentatie’s, Prezi was me in het geheel niet bekend ! Vooraf even zitten googlen en was erg benieuwd wat ik er zelf mee zou kunnen. Nog dezelfde middag van de training een eigen Prezi in elkaar gezet, Whow wat mooi ! Wat fijn dat ik hier nu de basis kennis van heb, want dit is absoluut de opvolger van powerpoint ! Het vraagt een hele andere manier van presenteren, maar is erg mooi.Voor de toehoorders een leuke manier om naar te kijken en luisteren, lijkt me. Mits je een goede Prezi in elkaar weet te knutselen, wat dat is nog wel een kunstje, welke Arjan ons op een voortreffelijke wijze, stap voor stap heeft aangeleerd. Ik vond het bijna ‘verslavend’ om weer meer stapjes toe te voegen aan de presentatie. Leuk om te doen!!
Marjan Kirchner LieuwesNoorderbreedte

Social Media: direct afspraak voor business.
Als deelnemer van de iVendo Proeverij heb ik ondanks mijn ervaring als ondernemer een aantal interessante weetjes ontdekt over de werking en het gebruik van Sociale Media. Het leuke van de opzet van de Proeverij is dat je er op een leuke en interactieve manier ook nog contacten opdoet met andere ondernemers. Dit heeft zelfs geresulteerd in een aantal interessante contacten en zelfs tot een afspraak voor business.* iVendo Proeverij is nu het iVendo Marketing Seminar
Harry VeenExcel Specialist Audiss