Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Naar huis met veel tips en trics.
De Proeverij van iVendo was zeer geslaagd. Op een effectieve wijze heb ik die middag heel wat geleerd over het gebruik van LinkedIn, webteksten schrijven en je site vindbaar maken op Google. Ik ging naar huis met heel veel tips, trics en een sterk verbeterde LinkedIn account. Het programma zat goed in elkaar met professionele presentaties en lekkere hapjes. EEN AANRADER!* iVendo Proeverij is nu het iVendo Marketing Seminar
Rudger van SlotenSigndirect

Perfecte begeleiding en realisatie nieuwe website
Arjan Vos van iVendo Marketing heeft samen met mij mijn website vormgegeven en mij een cursus webbeheer gegeven. De begeleiding en uitleg was erg goed en over het uiteindelijke resultaat ben ik zeer tevreden! Kan het iedereen aanraden, ook vanwege de kennis van Arjan op het gebied van marketing, erg belangrijk bij een nieuwe site! Kortom, dank je Arjan (en Patrick), op de samenwerking.
Jolanda LangenbergConferentieoord DEEL VIER

Maximaal resultaat maar zelf de touwtjes in handen!
Er komt heel wat kijken bij het maken van een website. De mannen van iVendo maken het je makkelijk, maar toch ook weer niet. Het makkelijke is dat de lay-out van de site voor je gemaakt wordt. Het moeilijke is dat je het zelf moet inrichten. Maar daarvoor krijg je wel een dag 1-op-1 training. Zo leer je hoe je de website kunt updaten of aanpassen, maar daarnaast ook hoe je SER-vriendelijke content plaatst. Zo heb je maximaal resultaat, maar toch zelf de touwtjes in handen!
Harry KuipersKuipers Fotografie Groningen

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Aanrader!
Patrick heeft me professioneel begeleid bij het maken van een site voor mijn bedrijf als Vertaler/Tolk Russisch. Zijn kennis van zaken, aandacht en humor hebben ervoor gezorgd dat ik zeer tevreden met het resultaat ben. En nog steeds is hij altijd bereid om vragen te beantwoorden. Aanrader!
Lilian van Opdorp

Ik kan nu verder bouwen aan onze online marketing.
Patrick Warmelink heeft mij in een 1-op-1 sessie op een prettige manier nader kennis laten maken met de mogelijkheden van Facebook en HootSuite. Hij heeft aangegeven hoe een goed Social Media plan eruit hoort te zien en ik heb een aantal nuttige tips gekregen. Deze sessie heeft mij nieuwe informatie opgeleverd waarmee ik verder kan bouwen aan onze online marketing.
Monique HofstedePartner Moving Spirits International BV

Twitter training: afwisselend doen en denken
De Twitter training van Patrick was zeer informatie dicht. Mooi afwisselend: doen en denken. Binnen beperkte tijd maakten we kennis met zakelijk twitteren en vervolgens met het beheer rondom tweets. De groep is mooi klein en Patrick bedient de cursisten met diverse werk en denktempo’s met alle rust en respect. De aandacht werd goed verdeeld. Kunst is nu de gouden info te onthouden door direct toe te passen. Gelukkig biedt iVendo zelfs nog 20 minuten telefonische nazorg. Een toverformule.
Jaap JansenBGF Systems