Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Leerzaam en goed toepasbaar!
Het Marketing Seminar van iVendo heeft een hoop duidelijkheid gebracht in de werking van internet en dan met name Google. Op een heldere wijze werd er (wel veel) uitleg verschaft over de kansen die er op internet zijn voor ondernemers. En niet alleen het Seminar zelf was prima maar er werd ook nog gedacht aan nazorg. Kreeg nog een mail met belangrijke punten. Top! Ik kan het iedere ondernemer aanraden.
Henriëtte VeenstraOnderneem 't

Praktijkgerichte tips en technieken
Als startende ondernemer ben je opzoek naar mogelijkheden om je markt zo goed mogelijk te bedienen en te benaderen. De tips en technieken die ik tijdens het Internet Marketing Seminar heb ontvangen zal ik zeker ter harte nemen. Deze dag was voor mij leerzaam en interactief de presentatie van Arjan was motiverend en duidelijk. Ik zal zeker gebruik gaan maken van de aangedragen tips en technieken. Ik vind het Seminar een aanrader en zal mijn omgeving zeker de weg naar iVendo wijzen.
Wietse ReitsmaDRIVE Interim-management

De kracht van iVendo: persoonlijk!
Mijn kennis van Social Media kan wel wat vergroot worden. Alhoewel ik al veel af weet van LinkedIn weet ik niet veel van websites en tekstschrijven af. Ik gaf me op vooral vanwege de website teksten en het vergroten van de vindbaarheid van mijn website. Veel praktische informatie gekregen over hoe ik de vindbaarheid kan optimaliseren. Het leuke vind ik dat iVendo voor een heel persoonlijke aanpak kiest. Dat is de kracht van iVendo in mijn ogen: persoonlijke feedback en aandacht.
Christien MiedemaZERO training & coaching

Maximaal resultaat maar zelf de touwtjes in handen!
Er komt heel wat kijken bij het maken van een website. De mannen van iVendo maken het je makkelijk, maar toch ook weer niet. Het makkelijke is dat de lay-out van de site voor je gemaakt wordt. Het moeilijke is dat je het zelf moet inrichten. Maar daarvoor krijg je wel een dag 1-op-1 training. Zo leer je hoe je de website kunt updaten of aanpassen, maar daarnaast ook hoe je SER-vriendelijke content plaatst. Zo heb je maximaal resultaat, maar toch zelf de touwtjes in handen!
Harry KuipersKuipers Fotografie Groningen

Samenwerking met iVendo
Tijdens de leerzame en inspirerende dag bij het Seminar van iVendo, werd ik al snel enthousiast door de manier van werken van Arjan, Patrick en Stefan. De persoonlijke benadering gecombineerd met hun kennis is erg prettig. Ik ga zeker bij iVendo nog een workshop volgen en daarbij zie ik voor de toekomst ook een samenwerking met iVendo voor mijn klanten zitten.
Sandra Severgrafisch vormgever Flecpoint

Uitstekende voorbereiding staat aan de basis van succes, maar alleen met bevlogen teamleden haal je ook echt de top.
Met dit citaat van Ronald Naar, Nederlands bergbeklimmer, wil ik mijn ervaringen met iVendo Marketing beschrijven. Arjan en Patrick zijn tezamen een bevlogen team, maar vormen dit ook met de klant. Ze denken actief mee en zijn zeer betrokken bij het project. Een gouden team met een prima website als resultaat.
Richard PrinsICT-coördinatorCampus Winschoten