Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Gewoon doen!
“Een boek is niet om te lezen, maar om te doen. Dat geldt ook voor een website” vertelde Arjan bij het iVendo Internet Marketing Seminar. Dat is ook van toepassing op het seminar zelf. Doen, doen, doen en ondertussen heel veel leren over internet marketing. Geen droge theorie of strategie die vooral door hele grote bedrijven toegepast kan worden. Wel een groot aantal tips, inzichten en voorbeelden die elke zelfstandig ondernemer vrijwel direct kan toepassen. Kortom: dit seminar moet je gewoon DOEN!
Erwin de BeerDreamsmatter.nl

Proeven aan belangrijke zaken
Gisteren een ontzettend leerzame middag gehad en veel tips mee naar huis gekregen. Leuk zoals jullie de Proeverij hebben opgezet en ons hebben laten proeven van de belangrijke zaken voor wat betreft LinkedIn, Google ranking en teksten schrijven voor de website. Ik zal het zeker aanbevelen bij andere collega’s. Ik weet in elk geval dat ik deze zomer met mijn beide websites bezig ga om ze te optimaliseren.* iVendo Proeverij is nu het iVendo Marketing Seminar
Marjan KammingaSki4U wintervakanties

Ik kan nu verder bouwen aan onze online marketing.
Patrick Warmelink heeft mij in een 1-op-1 sessie op een prettige manier nader kennis laten maken met de mogelijkheden van Facebook en HootSuite. Hij heeft aangegeven hoe een goed Social Media plan eruit hoort te zien en ik heb een aantal nuttige tips gekregen. Deze sessie heeft mij nieuwe informatie opgeleverd waarmee ik verder kan bouwen aan onze online marketing.
Monique HofstedePartner Moving Spirits International BV

Ik ben onder de indruk van hetgeen we in een dag hebben bereikt.
Tijdens het Marketing Seminar van iVendo heb ik met één van mijn tweets een gratis training Website In Een Dag gewonnen. Omdat ik als ZZP-er ga starten, een super prijs! Met goed doorvragen en inbreng van zijn marketingkennis, heeft Patrick mij erg geholpen mijn netwerkboodschap helder te formuleren. Van daaruit zijn we aan de slag gegaan met zoekwoorden en hebben we in overleg een goede structuur voor de site neergezet. Tussendoor gaf Patrick tips voor het zakelijk gebruik van Facebook en Twitter. iVendo bedankt!
Carolien CoertsPartner in opleiden en mobiliteit

De training sluit goed aan op de praktijk.
Na heel goede berichten over de trainingen bij iVendo mocht ik er vandaag zelf een LinkedIn training volgen. De training sluit erg goed aan bij mijn praktijk, er was voldoende gelegenheid om direct met de tips over de mogelijkheden aan de slag te gaan en de trainer, Arjan Vos, geeft de training op een natuurlijke en ontspannen wijze. Ik heb veel energie gekregen om LinkedIn op een goede manier zakelijk te gaan gebruiken. Kortom, weer een enthousiasteling over iVendo!
Wilma DijkstraWildijck

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Aanrader!
Patrick heeft me professioneel begeleid bij het maken van een site voor mijn bedrijf als Vertaler/Tolk Russisch. Zijn kennis van zaken, aandacht en humor hebben ervoor gezorgd dat ik zeer tevreden met het resultaat ben. En nog steeds is hij altijd bereid om vragen te beantwoorden. Aanrader!
Lilian van Opdorp