Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Maximaal resultaat maar zelf de touwtjes in handen!
Er komt heel wat kijken bij het maken van een website. De mannen van iVendo maken het je makkelijk, maar toch ook weer niet. Het makkelijke is dat de lay-out van de site voor je gemaakt wordt. Het moeilijke is dat je het zelf moet inrichten. Maar daarvoor krijg je wel een dag 1-op-1 training. Zo leer je hoe je de website kunt updaten of aanpassen, maar daarnaast ook hoe je SER-vriendelijke content plaatst. Zo heb je maximaal resultaat, maar toch zelf de touwtjes in handen!
Harry KuipersKuipers Fotografie Groningen

Samenwerken met iVendo is zeker een aanrader.
iVendo heeft de website voor project Binn’stad ontwikkeld. Vanaf de start van het traject hebben de mannen van iVendo actief meegedacht. Hoe benader je zowel jongeren als professionals? Wat trekt een jongere aan, en wat een professional? Hoe spelen we daarop in met de huisstijl? Hoe verkoop je onderwijs op het web? Hoe zorgen we dat we met de website van het project te vinden zijn? Samen op zoek naar mogelijkheden en antwoorden met als resultaat een effectieve website.Naamsbekendheid en het verkopen van je product op het web blijft niet beperkt tot een website en passief achterover leunen. Dat is wat tijdens de trainingen van iVendo, op een leuke en praktische manier, naar voren komt. Ook wanneer je nog weinig ervaring en enthousiasme hebt voor de Social Media, kom je uit een training met voldoende tools om je goed te redden in de wereld van Twitter, LinkedIn en Facebook. Samenwerken met iVendo is zeker een aanrader. Wie wil er nou niet naamsbekendheid en verkopen? De mannen van iVendo kunnen je daarbij goed helpen!
Lieke Bronsprojectleider - Opleiding Binn'stad

Een cursus bij iVendo geeft je energie
Tijdens de Bedrijven Contact Dagen in Groningen, deelden Hans Buijze en ik een tafel met iVendo Marketing op het Netwerkplein Noord. Het eerste wat opviel was het enthousiasme van de heren van iVendo en alle ideeën die ons zomaar werden gegeven ter verbetering van onze marketing! We hebben erg genoten en heel veel gelachen. Natuurlijk gaven we ons op voor de iVendo Marketing Proeverij. Dat was een middag vol informatie die opnieuw vol enthousiasme en vol vuur werd gebracht.Kort daarna heb ik een cursus LinkedIn gevolgd. Daardoor heb ik inmiddels heel veel contacten gekregen en daaruit is weer samenwerking met anderen ontstaan. Een cursus bij iVendo geeft je energie. De iVendo Marketing Proeverij: aankomen en allemaal gekleurde ballonnen zien, overheerlijke hapjes en stralende medewerkers die alles met je willen delen. Kort gezegd: warm aanbevolen, gewoon DOEN!* iVendo Proeverij is nu het iVendo Marketing Seminar
Shirley Algerarelatiebemiddelaar - 40PlusRelatie

De volgende dag mijn website online.
Ik mailde diverse leveranciers voor een offerte. Door iVendo werd ik – als enige – gebeld voor een afspraak. Dat leek me logisch, want ik wist niet precies wat ik wilde. Patrick Warmelink heeft mij, tijdens een individuele WordPress training, geleerd hoe de basisfunctionaliteiten werken. Ook heeft hij direct een aantal opties ingericht. De volgende dag kon mijn website online. Ik blog en ontwikkel aanvullende diensten, waaronder een webshop voor alleenstaande ouders.
Atty van de Brakewww.attyvandebrake.nl

iVendo kan ik bij iedereen aanbevelen!
De hosting van onze site had ik elders ondergebracht. Toen onze site opeens uit de lucht was heb ik iVendo ingeschakeld. Arjan heeft snel en adequaat gehandeld waardoor we weer online waren. Daarnaast heeft hij de opmaak van onze site bedacht en uitgevoerd, overzichtelijk en aantrekkelijk voor mijn klanten! Zowel door kwaliteit en service kan ik iVendo bij iedereen aanbevelen!
Anco DoornbosVerkeersschool Anco Doornbos

Ik vond het seminar effectief en inspirerend
Ik was mij er niet van bewust dat Social Media zo effectief voor je bedrijf kon zijn. Ik heb een aantal goede tips voor mijn website gekregen die niemand anders mij ooit verteld heeft. Dit seminar biedt echt toegevoegde waarde voor mijn onderneming. Ik zou iedereen aanbevelen om het bij te wonen.
Jeanne GroblerDe Vitale Aanpak