Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Whow ! Mooi !
Ik werk veel met powerpoint voor het geven van presentatie’s, Prezi was me in het geheel niet bekend ! Vooraf even zitten googlen en was erg benieuwd wat ik er zelf mee zou kunnen. Nog dezelfde middag van de training een eigen Prezi in elkaar gezet, Whow wat mooi ! Wat fijn dat ik hier nu de basis kennis van heb, want dit is absoluut de opvolger van powerpoint ! Het vraagt een hele andere manier van presenteren, maar is erg mooi.Voor de toehoorders een leuke manier om naar te kijken en luisteren, lijkt me. Mits je een goede Prezi in elkaar weet te knutselen, wat dat is nog wel een kunstje, welke Arjan ons op een voortreffelijke wijze, stap voor stap heeft aangeleerd. Ik vond het bijna ‘verslavend’ om weer meer stapjes toe te voegen aan de presentatie. Leuk om te doen!!
Marjan Kirchner LieuwesNoorderbreedte

Unieke manier van marktbenadering
De training Social Media van iVendo Marketing is zeker aan te bevelen. De training heeft mij nieuwe inzichten gegeven over o.a. het woordgebruik, de te gebruiken teksten en hun unieke manier van marktbenadering. Tevens boden ze mij aan mijn website in orde te maken zodat deze ook voldoet aan hetgeen wij ermee beogen. Wij van Beijering Consulting zijn zeer tevreden.
Gertien Beijeringalgemeen directeurBeijering Consulting

Erg leerzame presentatie
Ik heb Arjan Vos leren kennen tijdens een presentatie over LinkedIn. Inhoudelijk ging het over het geven van informatie en niet zoals velen denken, opdrachten verwerven. Wat mij aansprak was de kennis van netwerken en welk nut ze hebben voor kleine zelfstandigen. Ik vond het een erg leerzame presentatie. iVendo raad ik dan ook zeker aan voor trainingen op het gebied van marketing.
Edwin MeijerMIJCO

Praktijkgerichte tips en technieken
Als startende ondernemer ben je opzoek naar mogelijkheden om je markt zo goed mogelijk te bedienen en te benaderen. De tips en technieken die ik tijdens het Internet Marketing Seminar heb ontvangen zal ik zeker ter harte nemen. Deze dag was voor mij leerzaam en interactief de presentatie van Arjan was motiverend en duidelijk. Ik zal zeker gebruik gaan maken van de aangedragen tips en technieken. Ik vind het Seminar een aanrader en zal mijn omgeving zeker de weg naar iVendo wijzen.
Wietse ReitsmaDRIVE Interim-management

Op een effectieve manier kennis maken met LinkedIn
Vandaag een LinkedIn Training gevolgd bij iVendo Marketing Groningen. Arjan Vos heeft ons op een zeer leuke en effectieve manier kennis laten maken met deze vorm van Social Media. Een aanrader voor iedereen die meer uit Social Media wil halen.
Phillip KuiperKeuringsbedrijf Kuiper

SEO uitgelegd in heldere jip-en-janneke-taal.
Hoger in Google? Vele zoekacties op het web met als gevolg zeer technische uitleg van vele deskundigen en goeroes waar je meer vragen mee oproept dan beantwoord krijgt. Dan het Marketing Seminar van iVendo; jargon wordt vermeden, helder, duidelijk en voor de “niet website deskundigen” een verademing! Zo nu kan ik er iets mee en heb ik er vertrouwen in dat het met dat SEO verhaal gaat lukken! Chapeau voor iVendo.
Ingrid JeuringKoersvaren