Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Een goede basis om verder te ondernemen
Samen met iVendo Marketing  hebben wij voor ons bedrijf LEGIO tafel een prachtige website en webshop gemaakt. Van begin tot aan het eind heeft iVendo ons goed geholpen in onder andere: hoe webshop in te richten en te gebruiken, hoe Social Media inzetten etc. Een fijne samenwerking en een goede basis voor ons om verder te ondernemen.
Tineke MunniksmaLEGIO tafel

Ontmoetingsplek voor allerlei beroepsgroepen
Gistermiddag te gast bij iVendo Marketing voor hun Proeverij. Een zeer leerzame bijeenkomst om al veel op te steken over een goed vindbare en leesbare website. Daarnaast veel tips om je LinkedIn Profiel te optimaliseren. Het was ook een prima ontmoetingsplek voor allerlei beroepsgroepen. Kortom: een waardevolle middag. De noodzaak voor een vervolgtraining is wel duidelijk. Gelukkig bieden ze daar bij iVendo tal van mogelijkheden voor! Echt een aanrader!* iVendo Proeverij is nu het iVendo Marketing Seminar
Arjen P. van LeeuwenVan Leeuwen communicatie

Metaforen en praktijksituaties
Arjan heeft een LinkedIn training verzorgd voor medewerkers van het Ondernemerstrefpunt. Naast kennis van het onderwerp weet Arjan op zeer inspirerende wijze je te stimuleren om LinkedIn zakelijk in te zetten. Hierbij maakt hij veel gebruik van metaforen en praktijksituaties, waardoor de materie tot leven komt en beklijft. Zijn stijl van workshop leiden is aandachtsvol en zeer verfrissend.
Irma NoorbergenOndernemerstrefpunt

Prettige no nonsens mensen
De iVendo Marketing Seminar is een aanrader, in slechts een paar uur kom je veel te weten over de groeiende wereld op het web. Daarnaast prettige no nonsens mensen. Ervaar het zelf eens!
Andre WolfsGeldXpert Nederland BV

Jullie zijn goed bezig!
Het was zeker zeer interessant en leerzaam en ik vond jullie losjes en enthousiast de info overbrengen op ons. We laten het allemaal even bezinken en zullen zeker met vragen komen in de toekomst. Suc6 met alles. Jullie zijn goed bezig!
Ingeborg KramerBreakfast ROOM 25

In Een Dag Helemaal Bij – Effectief aan de slag
Ik ben blij dat ik door Arjan via LinkedIn werd gewezen op de (Online) Marketing Seminar. Zeker waar voor je geld, want voor een klein bedrag heb ik heel veel tips en technieken ontvangen, die ik effectief kan inzetten voor Twitter, Facebook, LinkedIn en natuurlijk voor onze corporate website. De waardevolle contacten en de gezellige dag maakten het compleet!
Sonja van der VeenIQ Products