Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Praktisch leerevenement waarbij de tijd omvliegt
Een training bij iVendo volgen, is een verrijking en tegelijkertijd een praktisch leerevenement waarbij de tijd omvliegt. Dit alles is het gevolg van de aangename wijze waarop Patrick de training verzorgt; aandachtsvol, rustig, bekwaam en adequaat ingaand op ingebrachte problematiek. Evenals Patrick straalt ook het leslokaal orde, rust en degelijkheid uit. Kortom: professionaliteit!
Henk NorderBoerhave Training & Advies

Op een effectieve manier kennis maken met LinkedIn
Vandaag een LinkedIn Training gevolgd bij iVendo Marketing Groningen. Arjan Vos heeft ons op een zeer leuke en effectieve manier kennis laten maken met deze vorm van Social Media. Een aanrader voor iedereen die meer uit Social Media wil halen.
Phillip KuiperKeuringsbedrijf Kuiper

Uitstekende voorbereiding staat aan de basis van succes, maar alleen met bevlogen teamleden haal je ook echt de top.
Met dit citaat van Ronald Naar, Nederlands bergbeklimmer, wil ik mijn ervaringen met iVendo Marketing beschrijven. Arjan en Patrick zijn tezamen een bevlogen team, maar vormen dit ook met de klant. Ze denken actief mee en zijn zeer betrokken bij het project. Een gouden team met een prima website als resultaat.
Richard PrinsICT-coördinatorCampus Winschoten

iVendo kan ik bij iedereen aanbevelen!
De hosting van onze site had ik elders ondergebracht. Toen onze site opeens uit de lucht was heb ik iVendo ingeschakeld. Arjan heeft snel en adequaat gehandeld waardoor we weer online waren. Daarnaast heeft hij de opmaak van onze site bedacht en uitgevoerd, overzichtelijk en aantrekkelijk voor mijn klanten! Zowel door kwaliteit en service kan ik iVendo bij iedereen aanbevelen!
Anco DoornbosVerkeersschool Anco Doornbos

Prezi in de praktijk
In december hebben twintig medewerkers van de gemeente Hoogezand-Sappemeer de cursus Prezi van iVendo Marketing gevolgd. De deelnemers waren na afloop enthousiast: in een korte periode leerden ze alle tips en trucs en bleek het redelijk eenvoudig een flitsende presentatie neer te zetten. De deelnemers brengen het ook in de praktijk: presentaties worden met Prezi gegeven, waardoor de aandacht beter vastgehouden wordt en de sprekers beter hun verhaal kunnen vertellen. Meer medewerkers willen nu leren met Prezi te werken, dus dit jaar zal iVendo weer een Prezi training voor ons verzorgen.
Annet Oomkens Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Aanrader!
Patrick heeft me professioneel begeleid bij het maken van een site voor mijn bedrijf als Vertaler/Tolk Russisch. Zijn kennis van zaken, aandacht en humor hebben ervoor gezorgd dat ik zeer tevreden met het resultaat ben. En nog steeds is hij altijd bereid om vragen te beantwoorden. Aanrader!
Lilian van Opdorp