Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Totaal Sociaal
Deze Internet Marketing Seminar is wat het hoort te zijn; interactief, educatief, inspirerend en aanzetten tot denken en doen. De dag is voorbij gevlogen. Eén denderende trein vol ideeën en antwoorden. Een aanrader voor iedereen die zinvolle stappen op het sociale media vlak wil zetten!
Richard PrinsICT coördinatorCampus Winschoten

Naar huis met veel tips en trics.
De Proeverij van iVendo was zeer geslaagd. Op een effectieve wijze heb ik die middag heel wat geleerd over het gebruik van LinkedIn, webteksten schrijven en je site vindbaar maken op Google. Ik ging naar huis met heel veel tips, trics en een sterk verbeterde LinkedIn account. Het programma zat goed in elkaar met professionele presentaties en lekkere hapjes. EEN AANRADER!* iVendo Proeverij is nu het iVendo Marketing Seminar
Rudger van SlotenSigndirect

Twitter training: afwisselend doen en denken
De Twitter training van Patrick was zeer informatie dicht. Mooi afwisselend: doen en denken. Binnen beperkte tijd maakten we kennis met zakelijk twitteren en vervolgens met het beheer rondom tweets. De groep is mooi klein en Patrick bedient de cursisten met diverse werk en denktempo’s met alle rust en respect. De aandacht werd goed verdeeld. Kunst is nu de gouden info te onthouden door direct toe te passen. Gelukkig biedt iVendo zelfs nog 20 minuten telefonische nazorg. Een toverformule.
Jaap de JongJJ-IT

Enthousiast voor moderne media
Ik heb een zoekmachine marketing training bij Patrick gedaan. Hij heeft mij enthousiast gemaakt voor de moderne media en laten zien dat zoekwoorden heel belangrijk zijn voor een website. Sinds Patrick met mijn website bezig is geweest zijn de aantallen bezoekers omhoog geschoten. Patrick is in staat om iemand die totaal geen verstand van de moderne media heeft, toch deze persoon hiervoor enthousiast te maken.
Eddy HuitsingNVM makelaar Groningen

De training sluit goed aan op de praktijk.
Na heel goede berichten over de trainingen bij iVendo mocht ik er vandaag zelf een LinkedIn training volgen. De training sluit erg goed aan bij mijn praktijk, er was voldoende gelegenheid om direct met de tips over de mogelijkheden aan de slag te gaan en de trainer, Arjan Vos, geeft de training op een natuurlijke en ontspannen wijze. Ik heb veel energie gekregen om LinkedIn op een goede manier zakelijk te gaan gebruiken. Kortom, weer een enthousiasteling over iVendo!
Wilma DijkstraWildijck

Erg leerzame presentatie
Ik heb Arjan Vos leren kennen tijdens een presentatie over LinkedIn. Inhoudelijk ging het over het geven van informatie en niet zoals velen denken, opdrachten verwerven. Wat mij aansprak was de kennis van netwerken en welk nut ze hebben voor kleine zelfstandigen. Ik vond het een erg leerzame presentatie. iVendo raad ik dan ook zeker aan voor trainingen op het gebied van marketing.
Edwin MeijerMIJCO