Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Handige tips en veel informatie
Ik heb een ontzettend interessante workshop gevolgd, waarna ik naar huis ging met handige tips en informatie m.b.t. LinkedIn, zoekmachine optimalisatie en mijn persoonlijke website. Arjan heeft ontzettend veel kennis in huis en weet, samen met zijn collega’s, een vlotte en gezellige workshop op poten te zetten. Ik zal zeker in de toekomst nog een workshop bij iVendo willen bijwonen.
Sharon HansmaOndernemerstrefpunt

Just Do It – een marketing seminar met passie
Mijn website was niet vindbaar, gedacht vanuit mijn eigen voorkeur en qua indeling, opmaak en tekst niet conform de doelgroep. Dankzij de trainingen die ik eerder heb gehad en de Internet Marketing Seminar zie ik een enorme toename aan klanten en is mijn website zeer goed vindbaar en is het netwerk sterk. Dank je wel iVendo!
Robin VaderVader training

Twitter training: afwisselend doen en denken
De Twitter training van Patrick was zeer informatie dicht. Mooi afwisselend: doen en denken. Binnen beperkte tijd maakten we kennis met zakelijk twitteren en vervolgens met het beheer rondom tweets. De groep is mooi klein en Patrick bedient de cursisten met diverse werk en denktempo’s met alle rust en respect. De aandacht werd goed verdeeld. Kunst is nu de gouden info te onthouden door direct toe te passen. Gelukkig biedt iVendo zelfs nog 20 minuten telefonische nazorg. Een toverformule.
Jaap de JongJJ-IT

Direct aan de slag
De training die ik heb gevolgd bij iVendo was meer dan interessant. Ik gebruikte LinkedIn al maar nu zoveel bij geleerd en ook nog eens gelijk met een PC aan de slag. Erg efficiënt gewerkt, ik kan het iedereen aanraden.
Mariette van der HooftHome Attent

In een dag op de hoogte.
Ik heb een leuke dag gehad. De tijd vloog voorbij. Ik ben zelf ook werkzaam op het gebied van Social Media/marketing en veel dingen waren niet nieuw, maar het zet je wel op scherp. Na het Seminar vol frisse moed aan mijn actie ijst aan het werken om ook onze online doelen te halen!
Kim VerweijTM Contact

Ontmoetingsplek voor allerlei beroepsgroepen
Gistermiddag te gast bij iVendo Marketing voor hun Proeverij. Een zeer leerzame bijeenkomst om al veel op te steken over een goed vindbare en leesbare website. Daarnaast veel tips om je LinkedIn Profiel te optimaliseren. Het was ook een prima ontmoetingsplek voor allerlei beroepsgroepen. Kortom: een waardevolle middag. De noodzaak voor een vervolgtraining is wel duidelijk. Gelukkig bieden ze daar bij iVendo tal van mogelijkheden voor! Echt een aanrader!* iVendo Proeverij is nu het iVendo Marketing Seminar
Arjen P. van LeeuwenVan Leeuwen communicatie