Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Er is een wereld open gegaan
Ik vond de Proeverij een hele leuke en leerzame middag. Er is voor mij weer een “wereld” open gegaan op het gebied van Social Media, ondanks dat ik dacht er al wel het een en ander van te weten. Helemaal natuurlijk wat betreft de mogelijkheden (voornamelijk voor onze nieuwe website).* iVendo Proeverij is nu het iVendo Marketing Seminar
Leola de VriesProjectmanager - Prima Personeel BV

De kracht van iVendo: persoonlijk!
Mijn kennis van Social Media kan wel wat vergroot worden. Alhoewel ik al veel af weet van LinkedIn weet ik niet veel van websites en tekstschrijven af. Ik gaf me op vooral vanwege de website teksten en het vergroten van de vindbaarheid van mijn website. Veel praktische informatie gekregen over hoe ik de vindbaarheid kan optimaliseren. Het leuke vind ik dat iVendo voor een heel persoonlijke aanpak kiest. Dat is de kracht van iVendo in mijn ogen: persoonlijke feedback en aandacht.
Christien MiedemaZERO training & coaching

Aanrader! Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.
Ik ben al jaren bezig met websites en SEO, en had er rekening mee gehouden dat ik maar weinig nieuws te horen zou krijgen. Maar ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd! Ook was het erg inspirerend en motiverend: ik heb een flinke lijst met ideeën, en heel veel zin om er mee aan de slag te gaan! Ben ’s avonds direct begonnen.
Martin VelthuizenZakenmasseurs

Gewoon doen!
“Een boek is niet om te lezen, maar om te doen. Dat geldt ook voor een website” vertelde Arjan bij het iVendo Internet Marketing Seminar. Dat is ook van toepassing op het seminar zelf. Doen, doen, doen en ondertussen heel veel leren over internet marketing. Geen droge theorie of strategie die vooral door hele grote bedrijven toegepast kan worden. Wel een groot aantal tips, inzichten en voorbeelden die elke zelfstandig ondernemer vrijwel direct kan toepassen. Kortom: dit seminar moet je gewoon DOEN!
Erwin de BeerDreamsmatter.nl

De volgende dag mijn website online.
Ik mailde diverse leveranciers voor een offerte. Door iVendo werd ik – als enige – gebeld voor een afspraak. Dat leek me logisch, want ik wist niet precies wat ik wilde. Patrick Warmelink heeft mij, tijdens een individuele WordPress training, geleerd hoe de basisfunctionaliteiten werken. Ook heeft hij direct een aantal opties ingericht. De volgende dag kon mijn website online. Ik blog en ontwikkel aanvullende diensten, waaronder een webshop voor alleenstaande ouders.
Atty van de Brakewww.attyvandebrake.nl

Minimaal 1x kennis maken met iVendo
Ik heb Arjan leren kennen als een inspirerende spreker tijdens de “Marketing Seminar” georganiseerd door zijn bedrijf iVendo Marketing in Groningen. Zelfs als je denkt een meer dan gemiddelde kennis te hebben van bijvoorbeeld LinkedIn weten Arjan en zijn collega’s je keer op keer te verbazen door je weer nieuwe dingen te laten zien. Ik adviseer een ieder om minimaal 1x kennis te maken met iVendo Marketing.
Roland TelContactConsultancy