Wat anderen over ons zeggen

Referentie schrijven

Totaal aantal referenties: 741

Over 15 seconden verschijnen nieuwe referenties.

Prezi in de praktijk
In december hebben twintig medewerkers van de gemeente Hoogezand-Sappemeer de cursus Prezi van iVendo Marketing gevolgd. De deelnemers waren na afloop enthousiast: in een korte periode leerden ze alle tips en trucs en bleek het redelijk eenvoudig een flitsende presentatie neer te zetten. De deelnemers brengen het ook in de praktijk: presentaties worden met Prezi gegeven, waardoor de aandacht beter vastgehouden wordt en de sprekers beter hun verhaal kunnen vertellen. Meer medewerkers willen nu leren met Prezi te werken, dus dit jaar zal iVendo weer een Prezi training voor ons verzorgen.
Annet Oomkens Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Aanrader! Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.
Ik ben al jaren bezig met websites en SEO, en had er rekening mee gehouden dat ik maar weinig nieuws te horen zou krijgen. Maar ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd! Ook was het erg inspirerend en motiverend: ik heb een flinke lijst met ideeën, en heel veel zin om er mee aan de slag te gaan! Ben ’s avonds direct begonnen.
Martin VelthuizenZakenmasseurs

Erg leerzame presentatie
Ik heb Arjan Vos leren kennen tijdens een training over LinkedIn. Inhoudelijk ging het over het geven van informatie en niet zoals velen denken, opdrachten verwerven. Wat mij aansprak was de kennis van netwerken en welk nut ze hebben voor kleine zelfstandigen. Ik vond het een erg leerzame training. iVendo raad ik dan ook zeker aan voor trainingen op het gebied van marketing.
Edwin MeijerMIJCO

Praktisch kennismaken met LinkedIn.
Tijdens een netwerkbijeenkomst bij USG Restart, heeft Arjan op een enthousiaste, inspirerende en vooral praktische manier startende ondernemers laten kennismaken met mogelijkheden die LinkedIn voor een ondernemer kan bieden. Arjan, een flink aantal klanten hebben LinkedIn nadien geïntegreerd in hun persoonlijke marketingstrategie. Veel dank voor je geweldige bijdrage.
Wiebe LeenstraOndernemersadviseur/coach - USG Restart

Samenwerken met iVendo is zeker een aanrader.
iVendo heeft de website voor project Binn’stad ontwikkeld. Vanaf de start van het traject hebben de mannen van iVendo actief meegedacht. Hoe benader je zowel jongeren als professionals? Wat trekt een jongere aan, en wat een professional? Hoe spelen we daarop in met de huisstijl? Hoe verkoop je onderwijs op het web? Hoe zorgen we dat we met de website van het project te vinden zijn? Samen op zoek naar mogelijkheden en antwoorden met als resultaat een effectieve website.Naamsbekendheid en het verkopen van je product op het web blijft niet beperkt tot een website en passief achterover leunen. Dat is wat tijdens de trainingen van iVendo, op een leuke en praktische manier, naar voren komt. Ook wanneer je nog weinig ervaring en enthousiasme hebt voor de Social Media, kom je uit een training met voldoende tools om je goed te redden in de wereld van Twitter, LinkedIn en Facebook. Samenwerken met iVendo is zeker een aanrader. Wie wil er nou niet naamsbekendheid en verkopen? De mannen van iVendo kunnen je daarbij goed helpen!
Lieke Bronsprojectleider - Opleiding Binn'stad

In een dag op de hoogte.
Ik heb een leuke dag gehad. De tijd vloog voorbij. Ik ben zelf ook werkzaam op het gebied van Social Media/marketing en veel dingen waren niet nieuw, maar het zet je wel op scherp. Na het Seminar vol frisse moed aan mijn actie ijst aan het werken om ook onze online doelen te halen!
Kim VerweijTM Contact